null
Har du en filmidé i magen du ønsker å realisere?
Ikke gå glipp av gratis, spennende foredrag med den prisvinnende regissøren og manusforfatteren Marius Myrmel!
Meld deg på!

FOREDRAG OG PRIVAT VISNING AV KORTFILMEN GNISNINGER

| 15.desember | kl.18:00

 

ARRANGEMENTET ER GRATIS – BARE TRYKK DEG INN PÅ DENNE LINKEN FOR Å DELTA: https://zoom.us/j/96814875161

 

Hvordan formidler man en historie gjennom film? I dette webinaret får du et unikt innblikk i prosessen bak et filmprosjekt. Foredraget vil ta deg gjennom idéutvikling, manusprosess, karakterutvikling og hvordan jobbe med det visuelle uttrykket!

 

Foredragsholder Marius Myrmel er regissør og manusforfatter, utdannet ved Nordland kunst- og filmfagskole. Han har vunnet Amandaprisen med kortfilmen «Frysninger», og har nå gleden av å gi oss en privat visning av sin siste kortfilm «Gnisninger».

 

Under foredraget vil vi få høre om prosessen bak kortfilmprosjektet, og hvordan Marius jobber med vanskelig tematikk og historiefortelling.

 

«Som filmskaper er det arbeidet med skuespillere som inspirerer meg mest. Det å skape en medrivende scene og hjelpe skuespillere å prestere, er der jeg får mest glede.» – Marius Myrmel

 

Om kortfilmen «Gnisninger»:

 

Etter utallige forsøk på å finne seg dame har Hans-Petter blitt tilbakeholden og innesluttet. For å bekjempe ensomheten tyr han til nettet for hjelp. Der omfavner han en grusom sannhet. Ingen kvinne vil ha ham, og han er dømt til å leve et sexløst liv.

 

Du kan lese mer om prosjektet her, og om du ønsker å ta en sniktitt på filmen før vi sender den ut kan du se den som abonnent av Aftenposten – her!

Marius Myrmel er en norsk regissør og manusforfatter.

 

PRAKTISK INFORMASJON

Tid: Tirsdag 15.Desember kl 18:00 – 19:00

Sted: Online arrangement – link blir sendt ut på mail på forhånd av arrangement

Foredraget er gratis, men krever påmelding via billettlinken – velkommen!

stock photo filmutdanning bilder nordic

Vil du utforske egen kreativitet gjennom levende bilder? En grunnutdannig i film gir deg grunnlaget du trenger for å arbeide selvstendig med film, og er også et flott forstudium mot lengre filmutdanninger.

Les mer om grunnutdanning i film!

GRUNNUTDANNING I FILM | 1 SEMESTER HELTID | 30 STUDIEPOENG