Behind the scenes fra reklamefilmproduksjon med innholdsprodusent-studentene
Innholdsprodusent-studenter produserer
reklamefilm i Studio Catchlight!

I løpet av siste semester var innholdsprodusent-studentene på besøk og fotograf og foreleser Mikkel Moxness i Catchlight Fotostudio – der produserte de reklamefilm fra start til slutt med kyndig veiledning – se bakomfilm og resultatet nedenfor!

Kravene til dagens digitale innholdsprodusenter er annerledes enn de fleste visuelle yrker. På mange måter må innholdsprodusentene ha bred kompetanse, og stillingen eksisterer i skjæringspunktet mellom kommunikasjonsrådgiver, markedsfører, designer, fotograf og filmskaper. Etterspørselen etter store, kostbare produksjoner eksisterer nesten ikke for visuelle yrker i dag – den nye mediehverdagen med globalisering og internett, krever kortere og enklere produksjoner, men til gjengjeld har jobbene økt i kvantitet.

Mikkel Moxness har i flere år arbeidet kommersielt, både med foto og video. Siden 2003 har han drevet fotostudioet Catchlight sammen med fotograf Eirik Førde. Mikkel har god erfaring med filmproduksjon, og har undervist i flere år. Da innholdsprodusent-studentene skulle gjøre reklameflim, var det derfor naturlig å besøke Catchligh fotostudio og Mikkel!

Her kan du se film laget av innholdsprodusent-studentene, fra prosessen med å produsere reklamefilm:

Gjennom studieløpet går studentene gjennom foto og film for nye medier, markedsføringsprinsipper, historiefortelling og hvordan man kombinerer og bruker dette i den nye mediehverdagen vi har fått de siste årene. Nedenfor kan du se ferdig produkt, klippet og ferdigstilt av fotograf og foreleser Mikkel Moxness.

Behind the scenes fra reklamefilmproduksjon med innholdsprodusent-studentene

Vil du studere Visuell innholdsprodusent for nye medier? 

I vårt digitale samfunn er det et umettelig behov for mennesker som forstår det visuelle språket og evner å kommunisere kort, presist og direkte til målgrupper. Ved å kombinere foto, film og kommunikasjon med nye medier får du en ettertraktet og dagsaktuell utdanning som utfordrer det kreative og det kommunikative.

Les mer om utdanningen her!