VI ER LIVE!! Klikk deg inn på linken: https://zoom.us/j/94607336266

Vi har gleden av å invitere deg til en helt unik kveld hvor du får møte en rekke anerkjente, inspirerende fotografer. Denne kvelden vil du kunne få et helt spesielt innblikk i hvordan det er å jobbe innenfor den kreative industrien.

Vi blir å snakke om viktigheten av visuelle yrkesretninger, og fotografene vil dele sine personlige erfaringer. Det vil være mulig å stille spørsmål under eventet – dette vil du ikke gå glipp av!

MICHAEL RAY VERA CRUZ ANGELES

https://www.instagram.com/akam1k3/

Michael Ray Vera Cruz Angeles er en fotograf som kanskje er bedre kjent som akam1k3. Han er en fotograf som man sikkert har sett diltende etter noen av de større artistene i Norge, blant annet Karpe, Arif, Unge Ferrari, Astrid S osv. Bilder i urban pop kultur er noe han jobber mest med, spesielt med street wear og musikk.

Foto: Kevin Vo

MARTIN KOPPERUD

https://www.instagram.com/martinkopperud/

Med en bakgrunn som skater og skikjører, fant Martin Kopperud tidlig sin plass som fotograf og filmer i vennegjengen. Etter å dyrket sin craft siden, har han hatt fokus på å etablere sin egen form som bærer preg av visuell estetikk. I dag jobber Martin som regissør hos Also Known As, og bærer alltid et point-and-shoot på innerlomma.

EMMA SUKALIC

https://www.instagram.com/emmasukalic/

Emma Sukalic – har erfaring med både musikk og mote. Hun jobber med identitet og konseptutvikling og er ikke redd for å utfordre normene. Hennes kunstneriske tilnærming gir en edgy vri. Bildene hennes har vært vist i Vogue, Magasinet Kunst, Balmain, 730, Lois Jeans, Rose Inc og flere.

image2

STURE NORDHAGEN GJERMUNDSEN

https://www.instagram.com/sturenordhagen/

Sture Nordhagen Gjermundsen er student ved den toårig fotograf utdanningen ved Bilder Nordic. I mye av arbeidet hans jobber han med mote og produktfoto fordi han har en stor interesse for klær og sko. Noe av det han synes er spennende er den tekniske delen av arbeidet og hvordan man kan utfordre seg selv. Man er aldri ferdig utlært. For tiden jobber han som fotoassistent hos den veldig populære nisjebutikken Livid Jeans, samt assisterer for andre fotografer.

HUSK SØKNADSFRIST 29.APRIL

Våre utdanninger