studiehverdag utstiling i samme båt midtveisworkshop
Velkommen til opptaksprøve-kveld!
Trenger du hjelp til levering av opptaksprøve? Velkommen til opptaksprøve-kveld 21. april kl 17:00 – 19:30!
Meld deg på her!

Trenger du hjelp til levering av opptaksprøve? Velkommen til opptaksprøve-kveld 21. april kl 17:00 – 19:30!

Vi inviterer til opptaksprøve-kveld for deg som trenger hjelp eller innspill på din opptaksprøve. Her vil studieledere, tidligere og nåværende studenter være til stede for å veilede og hjelpe deg. Samtidig kan du få svar på eventuelle spørsmål du måtte ha angående studiet. Dette er også en super mulighet til å bli kjent med skolen!

Vi ordner med lett servering, det eneste du trenger å ta med deg er eventuell opptaksprøve-materiell. Velkommen!

Rektor & studieledere

Laara Matsen er rektor ved Bilder Nordic og har i flere år undervist her. Matsen har en bachelor i fotografi fra Bard College og begynte sin karriere som fotoredaktør ved Magnum Photos i New York i 1997. Siden dette har hun arbeidet som veileder og mentor for dokumentariske fotoprosjekter. Hun har redigert og kuratert utallige internasjonale utstillinger og fotobøker, og arbeidet som bilderedaktør for D2 magasinet/Dagens Næringsliv i 8 år.

Hun er kjent i klasserommet som en engasjert og lidenskapelig lærer, og en varm rektor. Hun underviser på Toårig fotografutdanning og Foto2.

Sara Løvlien, studieleder for Visuell Innholdsprodusent for nye medier, er tilstede om du trenger veiledning på opptaksprøven – hun har arbeidet på skolen i flere år, og har vært med å utvikle studiet fra bunnen av.

studiehverdag - bilder nordic school of photography

Tidligere & nåværende studenter 

Denne kvelden har du også muligheten til å sitte med tidligere og nåværende studenter om du vil vite hvordan det var å laste opp opptaksprøve, hva de tenkte før de søkte, og få hjelp til å levere. De har også gått gjennom studiene selv, og kan svare på det meste du måtte lure på! 🙂

studiehverdag - bilder nordic school of photography

PRAKTISK INFORMASJON

Når: Tirsdag 21. april kl 17:00 – 19:30

Hvor: Bilder Nordic School of Photography,
Nedre Vollgate 8

Ta med deg det du har av opptaksprøve-materiell, eller kom som du er om du ikke har startet på det, vi er her for å hjelpe deg 🙂