Midtveis-utstilling Bilder Nordic
Veiledning: Årets bilde 2019 med Linda Bournane Engelberth
Ønsker du hjelp til å søke Årets bilde? Torsdag 5. desember vil fotograf og foreleser Linda Bournane Engelberth holde en felles veiledning for tidligere og nåværende studenter!

Torsdag 5. desember kl 17:00 vil Linda Bournane Engelberth være til stede for å bistå tidligere og nåværende studenter mot innsending av bidrag til Årets bilde 2019! En felles veiledning holdes på Bilder Nordic.

Om Årets bilde

Kåringen av Årets bilde er pressefotografenes klubbs prestisjetunge, årlige premiering av det ypperste innen norsk foto- og videojournalistikk. Konkurransen bidrar til å sette det aller beste innen dokumentarfotografi på dagsordenen. Årets bilde bidrar også til å skape debatt og engasjement om fotojournalistikken, og bidrar til å sette en standard for visuell journalistikk.

Tidligere vinnere er navn som Andrea Gjestvang, Kyrre Lien, Espen Rasmussen, Aleksander Nordahl, Katinka Hustad og Knut Egil Wang med flere.

Vi gjør spesielt oppmerksom på Årets nykommer – en pris som deles ut til talenter under 25 og/eller som studerer fotografi. Bidrag til denne kategorien kan sendes inn gratis.

Linda har tidligere vært en del av juryen for Årets bilde, og har god innsikt i hva som kreves for å bli nominert til de forskjellige kategoriene.  På veiledningstimen vil hun hjelpe til med å se gjennom bildene dine og selektere et utvalg som kan passe konkurransen. PS: På grunn av stor pågang er det fint om dere tar med et ganske stramt utvalg, slik at vi får tid til å hjelpe alle.

Veiledningstimen holdes på Bilder Nordic School of Photography 5. desember klokken 17:00 – velkommen!

Linda Bournane Engelberth portrett bilder nordic fotoskole foreleser