Foto2 - Avansert fotografi for viderekomne er en påbygnignsutdanning på kveldstid
Veiledning: Årets bilde 2018 med Linda Bournane Engelberth
Lurer du på hva som skal til for å nomineres til Årets bilde? Mandag 17. desember kl 17:00 vil tidligere jurymedlem Linda Bournane Engelberth veilede nåværenede og tidligere studenter mot kåringen! Hun har god innsikt i hva juryen ser etter når de setter seg ned for å kåre de forskjellige prisene.

Mandag 17. desember kl 17:00 vil Linda Bournane Engelberth holde en felles veiledning for studenter og tidligere studenter mot Årets bilde 2018!

Om Årets bilde

Kåringen av Årets bilde er pressefotografenes klubbs prestisjetunge, årlige premiering av det ypperste innen norsk foto- og videojournalistikk. Konkurransen bidrar til å sette det aller beste innen dokumentarfotografi på dagsordenen. Årets bilde bidrar også til å skape debatt og engasjement om fotojournalistikken, og bidrar til å sette en standard for visuell journalistikk.

Tidligere vinnere er navn som Andrea Gjestvang, Kyrre Lien, Espen Rasmussen, Aleksander Nordahl, Katinka Hustad (bildet over), Knut Egil Wang med flere.

Vi gjør spesielt oppmerksom på Årets nykommer – en pris som deles ut til talenter under 25 og/eller som studerer fotografi. Bidrag til denne kategorien kan sendes inn gratis.

Linda var i fjor en del av juryen for Årets bilde, og har god innsikt i hva som kreves for å bli nominert til de forskjellige kategoriene.  På veiledningstimen vil hun hjelpe til med å se gjennom bildene dine og selektere et utvalg som kan passe konkurransen.

Veiledningstimen holdes på Bilder Nordic School of Photography 17. desember klokken 17:00 – velkommen!

Foto: Linda Bournane Engelberth Bilder Nordic foreleser