Midtveis-utstilling Bilder Nordic
UTSTILLING | I samme båt
Titanic har truffet isfjellet, men vi danser fortsatt til fiolinene på dekk. Gjennom én uke har 60 studenter ved Bilder Nordic skapt 15 metaforiske livbåter med et mål om å finne en ny, empatisk sivilisasjon som ønsker å endre kursen vi har satt oss.

Titanic har truffet isfjellet, men vi danser fortsatt til fiolinene på dekk. Gjennom én uke har 60 studenter ved Bilder Nordic skapt 15 metaforiske livbåter med et mål om å finne en ny, empatisk sivilisasjon som ønsker å skifte fokus fra eksklusivitet til inkludering; vi må redefinere betydningen av frihet, makt og fellesskap, og styrke våre forbindelser til hverandre og planeten vår. Velkommen til fotoutstilling på Bruket 28. november kl 19:00! 

Velkommen til 15 livbåter, på leting etter en empatisk, ny sivilisasjon. Verden er i krise. Vi har gode teknologiske verktøy, men vi bruker dem ikke til å redde oss selv eller planeten vår. En liten elite eier mesteparten av jordas delte ressurser, og systemer som har eksistert for å holde oss samlet, brytes opp, noe som skaper rom for ekstremisme og frykt.

Vi må samarbeide på et globalt nivå, sammen med mennesker fra hele verden som bryr seg om problemer knyttet til planeten vår. Den neste generasjonen historiefortellere har potensiale til å skape nye visuelle løsninger som kan styre våre oppfatninger og styrke oss til handling.

Gjennom den årlige midtveisworkshopen, der alle fotostudenter og innholdsprodusentstudenter samarbeider under et felles tema, har over 60 studenter skapt 15 visuelle livbåter, som stilles ut på Bruket i slutten av november.

Prosjektene er veiledet av filosof og kurator Ilgin Deniz Akseloglu, MIT-fellow og digital utvikler Bjarke Calvin og fotografene Eivind Natvig og Andrea Gjestvang.

Vi inviterer til vernissage med musikk & god stemning! Velkommen til åpning av fotoutstilling på Bruket 28. november kl 19:00!

PRAKTISK INFORMASJON

Tid: Torsdag 28. november kl 19:00

Sted: Bruket, Schweigaards gate 34C 0191 Oslo