null

Utstillingen står frem til nyttår på Tøyen Startup Village – velkommen!

 

Vi må endre vårt levesett raskt, om planeten skal kunne bære sivilisasjonen slik vi kjenner den. 16. november åpner 70 studenter utstillingen Now or Never – et samlet engasjement som belyser klimarapporten og problemene vi møter om vi ikke drastisk endrer våre produksjonsmetoder og vårt høye forbruk av naturressurser.

I løpet av de neste 12 årene må vi drastisk endre måten vi lever på. Hvis ikke vil vi få irreversible effekter, med alvorlige konsekvenser for både naturmangfold, stabilitet og sikkerhet i verden, vannforsyning, helse, matsikkerhet og økonomisk vekst.

Over seks dager har 70 studenter fra Bilder Nordic jobbet med å belyse disse seks problemområdene, for så å stille ut arbeidet på Tøyen Start Up Village. Vi ønsker å skape oppmerksomhet rundt tematikken, og vise hvordan vår individuelle innsats kan ha en stor innvirkning på vår fremtid.

Utstillingen finner sted i Tøyen Startup Village, og vernissage holdes 16. november 2018 kl 19:00. Utstillingen står frem til nyttår. 

Følg oss på Instagram for å se prosessen fram mot åpning av utstillingen!

Om workshopen

Fra 1. – 5. november deltok over 70 fotostudenter ved Bilder Nordic på workshopen med tema fokusert mot FNs klimarapport. Målet var å produsere fotografiske og videografiske arbeid som belyser klimaproblematikken storsamfunnet står overfor.

Under workshopen fikk studentene veiledning av den anerkjente bilderedaktøren og kuratoren Cheryl Newman, tidligere BBC-produsent og forfatter Ben McPherson, den britiske fotografen og sosialantropologen Liz Hingley og den franske fotografen Mathieu Asselin. I tillegg fikk de innføring i klimaendringenes konsekvenser i Arktis, med naturfotograf Eirik Grønningsæter – og inspirerende foredrag om USA, klimaproblematikk og veien videre med den amerikanske fotografen Ethan Rafal.

PRAKTISK INFORMASJON

Tid: Fredag 16. november 2018 kl 19:00

Utstillingen står fram til nyttår

Sted: Tøyen Startup Village
Hagegata 22, 0653 Oslo

Klikk her for å komme til Facebook-arrangementet.