null
Foredrag: Utforsk det psykologiske landskapet med Sian Davey!
Meld deg på

Sian Davey er en britisk dokumentar- og editorialfotograf med bakgrunn i kunst og sosialpolitikk. Hun er kjent for sine prosjekt med fokus på seg selv og menneskene rundt henne. Sian har jobbet som psykoterapeut i 15 år, men bestemte seg i 2014 for å plukke opp kameraet igjen – og prosjektene hennes viser en tydelig kobling til hennes fortid i psykologien, da de utforsker og skildrer psykologien bak familier, vennskap og kjærlighet.

Prosjektet «Looking for Alice» er en portrettering av datteren Alice, som har Downs syndrom. Ett av fotografiene fra denne serien ble valgt ut til utstillingen ved Taylor Wessing Photographic Portrait Prize i 2014. I 2015 ble boken med samme navn gitt ut under Trolley Books, og i 2016 ble den listet under Photobook of the Year under Paris Photo-Aperture Foundation PhotoBook Awards.

Flere av hennes prosjekter, som «Martha» og «We Are Family» har blitt svært godt mottatt og hun har en rekke priser og utstillinger bak seg i både Europa og USA.

Sian Davey

Sian har nylig fullført sin MA og MFA i fotografi. Hun har mottatt en rekke priser, nylig Arnold Newman Award for New Directions in Portraiture, Prix Virginia Woman’s Photography Award 3 år på rad og National Gallery Taylor Wessing Portrait Award. Hennes bok «Looking for Alice» ble valgt ut til Paris Photo – Aperture Best Book Award Shortlist 2016 og shortlisted for Kraszna – Krausz Foundation Book Award. Hennes andre bok ‘Martha’ har nylig blitt publisert med Trolley Books i april i år. Du kan se mer av Sians arbeider på hennes nettside.

I forbindelse med høstens mentorprogram ledet av Cheryl Newman inviterer Bilder Nordic til foredrag med den prisbelønte fotografen Sian Davey, fredag 16. november fra kl 17:00. Velkommen!

Sian Davey - foredrag bilder nordic fotoskole

PRAKTISK INFORMASJON

Tid: Fredag 16.november 17:00-18:30

Sted: Bilder Nordic School of Photography
Nedre Vollgate 8, 0158 Oslo

Pris: Gratis