Båttur i Tanzania på Afrikas østkyst
Nå kan studenter delta på studietur til Tanzania!

Et samarbeid med kurssenteret Meeting point Tanga, gjør at vi nå kan tilby studentene våre muligheten til å dra på studietur til Tanga i Tanzania!

Studieturen har lenge vært svært populær, og den gir mange fine opplevelser og minner. Som student blir du introdusert for en rekke relevante og spennende aspekter ved det å oppholde seg og arbeide i «felten». Studieoppholdet har fokus på faglige problemstillinger og kulturutveksling, men gir også rom for å utforske en rik og interessant region på Afrikas østkyst

Om Tanga
Byen Tanga er en av de eldste byene langs kysten av Tanzania. Dette er en av de største byene i landet, men den er fortsatt stille og avslappet. Med vakre, hvite sandstrender, beskyttede mangrover, sandbanker og øyer, er Tanga et godt eksempel på tanzanisk natur, og det er vel verdt å besøke de lokale markedene og havneområdet. Tanga er utgangspunkt for flere interessante utflukter i området, inkludert Amboni-hulene, og det er også enkel tilgang til det østlige Usambara-fjellene og nasjonalparker som Saadani og Mkomazi.

Konferansesenteret er nært knyttet til samfunnet rundt. Noen av prosjektene som muliggjøres gjennom denne nærheten er arbeid med eldre og familiehjem, psykisk helse, ungdomsgraviditet, skolehelseprogrammer, mikrofinansiering og frafall i skolen. Les mer om senteret her.

Fasilitetene ved TICC Tanga, Tanzania

Du kan lese mer om Tanga International Conference Centre her.

Interessert i en toårig fotografutdanning? Vi starter nye klasser til høsten, og har løpende opptak frem til klassen er full – sikre din studieplass ved å søke her.

Har du spørsmål om en av våre utdanninger, eller ønsker mer informasjon? Kontakt oss!