null
Studere kort, praktisk & kreativt?
Sikre din studieplass i dag!

Studere kort, praktisk og kreativt i høst? Over ett år har du mulighet til å fordype deg i enten 3D-design, Mediedesign eller Visuell innholdsproduksjon – med spesialister fra hvert fagfelt som forelesere får du den raskeste veien inn i bransjen du er interessert i!

Hvorfor fagskoleutdanning?

Fagskole er den praktisk rettede veien i høyere utdanning, hvor du jobber hands-on med bransjerettede utfordringer og lærer yrket mens du studerer. I studietiden veiledes du av yrkesaktive bransjeaktører som forelesere, slik at du til enhver tid er sikret oppdatert kunnskap fra yrkesfeltet. I tillegg får du studiepoeng!

Hos oss kommer du inn i et yrende miljø med mye aktivitet, men vi jobber i små klasser med tett veiledning, hvor alle er interessert i det samme som deg – og viktigst av alt; du får jobbe med det du er interessert i fra dag én!

Kanskje har du allerede bakgrunn innen samme eller nærliggende fagfelt, og ønsker å spisse deg mer mot det visuelle? Eller du er helt fersk, og ønsker å sjekke om dette fagområdet er noe som passer for deg. Uansett – etter ett års praktisk jobbing er du klar for å gå rett ut i jobb etter endt utdanning!

Nedenfor kan du lese om de ulike, ettårige utdanningene vi tilbyr.

Visuell Innholdsprodusent for Nye Medier

Vil du ta del i den nye mediehverdagen? Visuell innholdsprodusent for nye medier er en unik utdanning, som på alvor tar tak i den nye produksjonsrollen i skjæringspunktet mellom kommunikasjonsrådgiver, markedsfører, designer, fotograf og filmskaper. I samarbeid med noen av de beste aktørene fra hvert fagfelt gir vi deg den raskeste veien inn i mediebransjen.

3D-design & animasjon

3D design og animasjon er et område i rivende vekst. Det er grunnsteinen i innhold til Virtual Reality og Augmented reality, som i stadig økende grad brukes i en lang rekke bransjer og virksomheter. Samtidig brukes det også i områder som film, reklame, spill og 3D-printing. Med stadig ny teknologi, er 3D design og animasjon et fremtidsrettet og spennende fagområde.

Mediedesign Bilder Nordic

Mediedesign

Mediedesign er utdanningen for deg som ønsker å jobbe med visuell kommunikasjon i digitale flater, med fokus på strategisk kommunikasjon og praktisk arbeid. Vil du arbeide med design av nettsider, apper, bøker og film? Dette intensive årsstudiet gir deg en solid innføring i bransjen, og mot slutten av studiet får du fordype deg innen grafisk design, skjermbasert design eller motion graphics.