null
Foredrag & Infomøte: Bachelor-grad ved School of Visual Arts i New York
Meld deg på

Er du nysgjerrig på å studere i USA? Kunne du tenkte deg å ta en bachelor i verdens kreative metropol? Torsdag 11. Mai kl 17.30 kommer den anerkjente bilderedaktøren Amber Terranova for å fortelle mer om mulighetene for å studere ved School of Visual Arts i New York!

Bilder Nordic School of Photography i Oslo og School of Visual Arts i New York har en samarbeidsløsning hvor du kan ta de to første årene i Norge og fullføre de to siste årene for en amerikansk bachelorgrad i Fine Arts ved SVA i New York!

School of Visual Arts har vært ledende i utdannelsen av kunstnere, designere og kreative fagfolk i mer enn seks tiår. Med et fakultet bestående av fremstående fagfolk, en dynamisk læreplan og et fokus på kritisk tenkning er SVA en katalysator for innovasjon og samfunnsansvar. Skolen, som består av mer enn 6000 studenter på Manhattan-campusen og 35 000 alumni-studenter i 100 land, representerer også en av de mest innflytelsesrike kunstneriske miljøene i verden.

Er du Bilder Nordic alumni? Som tidligere Bilder Nordic student oppfyller du kravene for de to første årene ved SVA, det betyr at du kun må fullføre de to siste årene av fotografistudiet for å oppnå en Bachelor i Fine Arts. Hør mer om hva det innebærer i dette foredraget!

Denne kvelden vil Amber Terranova, som også underviser ved SVA, fortelle mer om hva det innebærer å studere fotografi i New York, hva du vil få ut av de to siste årene ved SVA og hva du kan gjøre med en bachelor i Fine Arts. Dersom du er i ferd med å søke eller i gang med søknadsprosessen er det mulig å få en personlig samtale med Amber for veiledning, etter foredraget.

Pris og informasjon

Dato:
11. mai 2017 – kl 17.30 – 19.00

Sted:
Bilder Nordic School of Photography

Pris:
Gratis, men krever påmelding