null
Sharanna Devadas Lehm

Hverdagen ved Bilder Nordic

Dagene ved Bilder Nordic har vært veldig spennende for å si det mildt. Jeg har blitt eksponert for veldig mye innenfor fotografi, og allerede i første semester har jeg fått møte noen av mine favorittfotografer. Det har vært en bratt læringskurve for meg, og jeg har måttet lære mye raskt, men det har vært gøy. Bilder Nordic gir meg muligheten til å utforske forskjellige former av fotografi, men også forstå og jobbe godt med andre kreative sinn.

Det beste med skolen

At den eksponerer oss for alle sjangerne innen fotografi, og gjør at vi studenter kommer i kontakt med talentfulle fotografer ute i den virkelige verden, enten om de er våre forelesere eller fotografer som kommer som gjesteforelesere.

Utfordringer

Å finne min egen stemme innenfor fotografi. Jeg mener at det er en reise, og jeg ser frem til å finne min egen stil etter hvert.

Veien videre

Jeg ønsker å etablere meg selv som en profesjonell fotograf og samtidig utforske innen kunst og dokumentarfotografi.

Inspirasjonskilder

Rart nok er det musikk som inspirerer meg. Men det er også mennesker som jeg møter i hverdagen min som inspirerer meg til å ta spennende bilder.

Fotografer som inspirerer meg er Linda Bournane Engelberth, Alexander Norheim, Jonas Bendiksen og Maria Gossé. Utenlands er det Lee Jeffries, Peter Lindbergh , Rena Effendi, Jimmy Nelson og Arati Kumar-Rao.

Har du noen tips til dine medstudenter og potensielle nye studenter ved Bilder Nordic?

Fotografi er et uttrykk på hvem du er som person, så ha det gøy og prøv deg på alt!

Sharanna Devadas Lehm , f. 1990 gikk ut fra Bilder Nordic våren 2018 etter å ha fullført toårig fotoutdanning. Etter endt utdanning begynte hun å assistere dokumentarfotografer og arbeider med egne prosjekter.

Du kan følge henne på:

https://d-lehm.com
Instagram @ sharanna_devadaslehm