Robert Sannes - bilder nordic

Robert Sannes

Robert Sannes er utdannet arktitekt ved Norsk Tekonologisk Institutt, og har arbeidet som arkitekt i mange år. I 2004 gikk han over til å bli kunstfotograf, lærer og workshopleder.

Arbeidet hans er preget av tyngde og han blander materiale fra mange forskjellige typer disipliner som han kombinerer i arbeidet sitt. Han er spesielt opptatt av menneskets potensial, vårt forhold til miljø, natur og verdenen vi lever i.

I 1999 ble han kåret til årets fotograf av magasinet Fotografi. I 2004 vant han “Debutanprisen” av Interfoto og Bølgen & Moi. Opp gjennom årene har han tatt flere gull i gullsnitt og stilt ut i store deler av Norge, samt i Italia og Berlin.

Han har en unik evne til å fremme kreativitet og selvutvikling hos studentene, og hans særegne og utradisjonelle undervisningsmetoder har blitt svært godt mottatt. Han fokuserer på en holistisk læring, der han ikke bare tar for seg fotografiet alene, men jobber med hele mennesket og prosessen.

På kundelisten til Robert Sannes står blant annet Finansdepartementet, Snøhetta, Eurosko, Sisco Systems, Westerdahl og Bjørknes. Han bor ofte på Bali og i Italia hvor han også holder eksterne foto-workshops.