null
Portfolio-reviews med Amber Terranova
Meld deg på

Ønsker du tips om hvilken retning du bør fokusere fotografiet ditt? Eller trenger du hjelp til å kuratere og videreutvikle et bestemt prosjekt? Leter du etter en vei inn i det internasjonale markedet, eller er du usikker på hvor og hvordan du bør presentere arbeidet ditt? Da har vi gleden av å tilby deg en intensiv profesjonell portefølje-veiledning med den anerkjente fotoredaktøren Amber Terranova!

Portfolio reviews blir oftest brukt til å presentere arbeidet ditt til forskjellige gallerister, kuratorer eller for å komme i kontakt med redaktører. Når du setter sammen porteføljen din for en porteføljevisning, bør du være oppmerksom på hvem du presenterer arbeidet ditt til. Ikke kast bort tid på å presenterere arbeid som ikke passer til målgruppen, men bruk litt ekstra tid til å forme porteføljen din spesifikt mot den du skal møte. Dette betyr at porteføljen din aldri vil være en konstant eller ferdig ting; Den bør utvikle seg og formes ettersom dine behov endres.

Det er hovedsakelig to typer porteføljer; Et bredt utvalg av dine forskjellige typer arbeid som passer sammen basert på din fotografiske identitet (visualitet), eller et bredt utvalg fra et bestemt prosjekt du jobber med. Om du ønsker å presentere et bredt utvalg av arbeidet ditt eller et bestemt prosjekt du jobber med, er opp til deg. Ha i minne hva du ønsker å få ut av portefølje-visningen og form din portefølje etter det!

Amber Terranova
Amber Terranova er en fotoredaktør, lærer og kurator som arbeider mellom Europa og New York. Fra 2008 til 2012 var hun bilderedaktør for Photo District News (PDN), det ledende bransjemagasinet for profesjonelle fotografer i mer enn to tiår. Tidligere har hun arbeidet ved New York Magazine og Outside magazine. Amber foreleser for tiden ved School of Visual Arts i New York, og samarbeider med det fremtidsrettede interaktiv-storytelling-selskapet SCREEN. Hun har solid erfaring med portfolio reviews, og har vært en del av Arles Photo Festival og Visa Pour Límage i Perpignan. Hun har vært jurymedlem på flere internasjonale fotokonkurranser, for eksempel Review Santa Fe, Photolucida’s Critical Mass, International Photography Awards, Light Work Student Competition, Worldwide Photography Gala Awards, Senter for Fine Art Photography’s Red Competition og Tierney Fellowship.

Pris og informasjon

Dato:
11. mai 2017 mellom kl 09.00 – 15.00 – book tid i påmeldingsskjemaet ovenfor.

Sted:
Bilder Nordic School of Photography

Pris:
30 minutters individuelt review
500,- / 300,- for Bilder Nordic alumni