null
PLACEBO - Årets avgangsutstilling
Foto: Ingvild Rognli

PLACEBO – åpner 17. mars kl 17.00

Hvor og hvem er vi? Hvor skal vi? Er målet vi jobber mot bare en illusjon? Hvem er beslutningstakerne? Hvem skaper idealene vi streber etter? Er den «ideell verden» lik for alle levende arter? Hvorfor er vårt fokus ofte på kort sikt, ikke-bærekraftige løsninger? Dette er noen av spørsmålene utstillingen tar opp.

Placebo er avgangsprosjektet til Bilder Nordics alumniklasse 2017. Utstillingen omhandler våre forventninger, illusjonen av perfekte mål og kortsiktige løsninger som ikke er bærekraftige. Ved å bevege seg inn på temaer innen miljø, samfunn, religion og psykologi har de som mål å fremheve viktigheten av refleksjon rundt de valgene vi tar.

De er i alt 25 studenter som skal stille ut bilder og hver enkelt elev jobber med et individuelt prosjekt som speiler temaet på egen måte. Studentene er nå inne i sluttfasen av prosjektet og nå er også lokalet for utstillingen på plass. I år blir utstillingen sentralt i Bodymaps gamle lokaler på Arkaden i Karl Johansgate 5. Kjøpesenteret Arkaden Shopping ligger få skritt unna kollektivknutepunktet Jernbanetorget.

Du kan følge prosjektet på sosiale medier og på deres nettside http://www.placebo-oslo.com

Foto: Morten Skalstad

PRAKTISK INFORMASJON

Dato:

Fredag 17. mars 2017 kl 17.00

Sted:

Karl Johans gate 5, Arkaden – Oslo

Pris:

Gratis