Photography in Social Media – Isabel Martinez – 11. oktober 2016 kl 18.00
Meld deg på

Etter å ha jobbet i mer enn 10 år som en prisvinnende art director, startet Isabel konseptet @IsabelitaVirtual som nå har mer enn 730.000 følgere. Hun har blitt kåret til en av 50 Fashion Social Media Voices to Follow av New York Magazine / The Cut og vil nå dele sine erfaringer med oss gjennom et spennende og unikt foredrag tirsdag 11. oktober 2016.

IsabelitaVirtuals arbeid kjennetegnes av en svært konseptuell karakter. Hun har en unik stil som en visuell historieforteller, og hun er en innovatør som bruker sosiale medieplattformer for å eksperimentere og prøve nye ut nye ting – enten det er å kjøre verdens første kunstauksjon på Instagram for lanseringen av Viktor & Rolf Couture Collection, eller det er å samarbeide i en kinetisk kunst installasjon for Art Basel Miami.

 

 

I dette foredraget får vi et innblikk i fotografi, sosiale medier og erfaringene til en som aldri har sett på seg selv som fotograf, men som har fotografert for merker som Dior, Hermès, Tiffany og Viktor & Rolf, og som har samarbeidet med de mest relevante moteblader i verden, som Vogue Italia, Document og W Magazine.

Blant temaene som tas opp er;

  • Fotograf, image maker, influencer … Er det nødvendig å definere deg selv i den digitale tidsalder?
  • Hvordan synliggjøre arbeidet ditt
  • Følgere: Den nye besettelsen
  • Instagram: Forbinder mennesker, visjoner og verdener.
  • Brands, kjendiser, redaktører, fotografer – Alle bruker nå sosiale medier som det beste verktøyet for forretninger. Betyr dette slutten på romantikken?
  • Innhold 24/7. En god grunn for merkevarer til å jobbe med deg.
  • Om begrensninger: Ingen penger, inget navn, ingen midler… Hva nå?
  • Trenger du en agent når arbeidet ditt kan bli sett av hundretusener av mennesker?
  • Noen nyttige råd for overlevelse

 

 

Om Isabel Martinez
Instagram slynget Isabel Martinez fra en stilling som reklame-tekstforfatter til en posisjon som internasjonalt ettertraktet fotograf og sosiale medier entreprenør. I kjernen av dagens eksplosjon av sosiale medier virker umiddelbar anerkjennelse bare et klikk unna, men varig notoritet og suksess i den virkelige verden er mer flyktig enn noensinne. Så hva er hemmeligheten for å oppnå suksess? Og hva betyr egentlig det å være «Instagram-kjendis”? For å avsløre det får vi en av Instagrams hotteste stjerner, Isabel Martinez, den kreative lederen bak @isabelitavirtual med mer enn 700 000 følgere, på besøk. Med bakgrunn som tekstforfatter for reklamebyrået SCPE i Barcelona og JWT i New York har Isabel behov for å uttrykke seg utover begrensningene som ligger i kommisjonert arbeid. Det er dette som er drivkraften bak hennes nå legendariske Instagram-konto. Fotografiene er utfordrende, vakre, smarte og originale. Bildene ble oppdaget av tusener, og med kunder som Hermès, Dior, Viktor & Rolf, Coach og Tiffany, har Isabel klart å omgjøre likes til dollar og kreativt tidsfordriv til en drømmekarriere. – Publisert av Takeit.to

Se Isabel Martinezs arbeid på @isabelitavirtual!

Tidspunkt:
Tirsdag 11. oktober 2016 kl 18.00.

Sted:
Elvebakken VGS, Oslo.

Pris:
Gratis, men krever påmelding.

Påmelding:
Du melder deg på under ‘MELD DEG PÅ’ linken øverst på denne siden. Maksimalt 300 plasser etter «førstemann-til-mølla»-prinsippet.