Bli med på digital åpen kveld og møte studieleder for visuell innholdsprodusent for nye medier, og studieleder vår nye utdanning mediedesign!

14.april – kl.17.00

Arrangementet er gratis, men krever påmelding via link

Er du av typen som ofte kommer på ideer og som elsker å følge med på det nyeste innen teknologi og kommunikasjon?

Som kreativ fagskole utdanner vi mennesker som av natur er nysgjerrige og ønsker å lære mer om hvordan du kan kommunisere via foto, video, animasjon og generelt skape kreativt innhold for ulike plattformer. Vi var opprinnelig kun en fotoskole, men tilbyr nå mange nye fremtidsrettede utdanninger som passer for deg som ønsker å utforske mer enn kun foto.

Markedet for profesjonelle, kreative aktører har aldri vært større enn i dag – vi er med på å utdanne de nye kloke, kreative hodene som skal drive den visuelle industrien fremover!

MEDIEDESIGN | 1 ÅR | 60 studiepoeng

Vil du arbeide med design av nettsider, apper, bøker og film? Mediedesign er et unikt studie med fokus på visuell kommunikasjon rettet mot digitale flater, trykk og motion graphics. Dette er utdanningen hvor karrieremulighetene er mange, og du får kompetanse både til å studere videre om du ønsker det – men også til å gå rett ut i jobb med reklame- og markedskommunikasjon, kommunikasjonsrådgivning, medierådgivning, illustrasjon, grafisk design, og produksjon for film, TV, digitale plattformer.

Hvorfor er mediedesign et spennende og yrkesrettet yrke? Les mer her

INNHOLDSPRODUSENT | 1 ÅR | 60 studiepoeng

Har du lyst til å arbeide kreativt med foto og video for mennesker som trenger god markedsføring på nett? Da er visuell innholdsprodusent studiet for deg – i samarbeid med de flinkeste fotografene og markedsførerne i Norge lærer du foto & video for nye medier, i tillegg til markedsstrategi, hva som funker på nett, målgrupper og søkemotoroptimalisering blant mye mer. Gjennom realistiske case-oppgaver og praksisplass i studietiden, er du klar for å gå rett ut i jobb etter endt utdanning! Visste du at 70% av de som uteksaminerte i fjor har fast arbeid i dag?

Lurer du på dine karrieremuligheter? Les mer om Frode som nå jobber som visuell innholdsprodusent!

Få et lite innblikk i hvordan studiet er bygd opp med tidligere foreleser Bjarke – her!

Det nærmer seg søknadsfrist 29. april – les mer om våre utdanninger her!