null
Vi har ledige studieplasser!
Foto: Nina Jonsson
Søk utdanning nå!

Er du en av de som fortsatt ikke har bestemt deg for hva du skal gjøre i høst? På flere skoler er studiestarten allerede i gang, og hos Bilder Nordic nærmer det seg med stormskritt – men det er fortsatt mulig å sikre seg en plass på noen av utdanningene!

 

Selv om flere av utdanningene er fylt opp, så er det fortsatt mulig å sikre seg en plass på vår populære Grunnutdanning i Fotografi– heltid, eller å bli en del av det kreative miljøet på vår Toårig Fotografutdanning. Du kan lese mer om begge utdanningene nedenfor;

 

Grunnutdanning i Fotografi på et halvt år

Er du nysgjerrig på fotografi og ønsker å investere et halvt år til å bygge en viktig kreativ kompetanse, eller bare utforske interessen? Da er grunnutdanningen perfekt for deg!

 

På ett intensivt semester lærer du det nødvendige håndverket for å begynne å jobbe med fotografi; både kamerateknikk, lyssetting i studio og profesjonelt etterarbeid i essensiell programvare som Adobe Lightroom og Photoshop. Du lærer om hvordan bildekommunikasjon fungerer, slik at du kan skape sterke bilder som formidler et budskap, og du bygger din egen portefølje veiledet av erfarne mentorer i porteføljefaget. Gjennom spennende workshops med gjester innen mote-, kommersielt- og dokumentarfotografi får du en smak på de ulike sjangerne innen fotografi, og hvordan bransjen fungerer.

 

Undervisning foregår i snitt tre dager i uken, slik at du også har tid til å jobbe med praktiske oppgaver ved siden av. Alle våre forelesere er profesjonelle fotografer, så du får kunnskapen rett fra bransjen!

 

SØK GRUNNUTDANNING I FOTOGRAFI HER

 

 

Toårig Fotografutdanning

Er du opptatt av å uttrykke noe, og ønsker å skape din egen visuelle identitet? Gjennom to intensive og praktiske år bygger du en solid portefølje med prosjekter som er viktige for deg, veiledet av en mentor spesialisert i den retningen du ønsker å fordype deg.

 

Du lærer selvfølgelig håndverket gjennom fototeknikk, lyssetting og etterarbeid, og om de ulike fotografiske sjangrene og kommunikasjonsformene som brukes. Men, du lærer også hvordan du driver egen bedrift, hvordan man arrangerer en utstilling, lager en fotobok, og bruker nett og sosiale medier til å markedsføre sitt fotografi – alt for å forberede deg på en spennende kreativ karriere!

 

Gjennom studietiden blir du del av et sosialt og godt miljø, og bygger et solid nettverk med viktige bransjeaktører som forelesere.

 

SØK TOÅRIG FOTOGRAFUTDANNING HER

 

Søk i dag
Går du med en drøm om å jobbe kreativt og lære om foto for å finne ditt eget visuelle uttrykk? Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Men skynd deg. De ledige plassene fylles fort opp!