PYLOT workshop 2.sem bilder nordic school of photography
Studentutstilling på Kulturnatt 2019!
Vi inviterer til åpent hus med lett servering og spennende utstilling produsert og kuratert av årets toårige fotostudenter.
I tillegg vil det være en visning av alle hovedoppgavebøkene fra årets avgangskull.

Blant musikk, sosiale medier, kjønnskamp og en gryende klimaangst – hvordan ser den nye generasjonen med visuelle historiefortellere verden? Bilder Nordic inviterer til en fotografisk opplevelse rundt hvordan det er å være ung historieforteller i dag, og gir innsyn i hva som opptar dem.

Vi inviterer til åpent hus med lett servering og spennende utstilling produsert og kuratert av årets toårige fotostudenter. I tillegg vil det være en visning av alle hovedoppgavebøkene fra årets avgangskull.

Studentene som stiller ut denne kvelden er Lars Andreas Berg, Monika Svendsen, Juliane Jensen, Felix Falck-Næss, Brage Sørlie Kaale, Erika Man, Martin Langved, Colin Wright, Susanne Pettersen, Martine Eren Jacobsen, Lars Martin Hunstad, Bødvar Hole, Sonja Eike Nematinia, Bjørnar Morønning, Kathrine Janjak og Simen Ulvestad.

17:00 – 21:00 Loppemarked
På skolen vil det også være et loppemarked denne kvelden; våre tidligere og nåværende studenter tar med seg kamerautstyr, klær, sko, smykker og andre ting de vil selge for en billig penge! Loppemarkedet varer til 21:00 og holdes i teorirommene i andre etasje.

19:00 – 20:00 Pre-launch av Damian Heinisch’ nye bok «45»

Fotograf og foreleser Damian Heinisch vil på starten av kvelden selge og signere sin nye bok «45» – et langtidsprosjekt han har arbeidet med over flere år, som endelig har blitt bok. Kom innom mellom 19 og 20 for å få en signert utgave, før offisiell lansering!

Om Oslo Kulturnatt
Oslo Kulturnatt er Norges største endagsfestival med arrangementer på rundt 170 ulike arenaer i Oslo, hovedsakelig i sentrum. Kulturnatten er et stort samarbeid mellom kulturaktører, arenaer, institusjoner, kustnere, musikere og organisasjoner i Oslo, og er en årlig mulighet til å bli kjent med byens kulturliv – helt gratis!

 

Med alt fra konserter, kino, omvisninger i eksklusive bygg, teater, dans, guidede turer og seiltur på Oslo-fjorden bør det være noe for enhver smak under kulturnatten.
Bødvar Hole - Oslo Kulturnatt 2019
Foto: Bødvar Hole

PRAKTISK INFORMASJON

Hva: Utstilling under Oslo Kulturnatt 2019, kuratert og produsert av tidligere og nåværende studenter

 

Hvor: Bilder Nordic School of Photography, Nedre Vollgate 8

 

Når: 13. september 2019 fra kl 19:00 til 23:00
Trikk til Øvre Slottsgate, Buss til Wessels plass
[product id=»5550″]