KREATIVE HODER SØKES!

Til høsten starter vi nye klasser innen foto, visuell innholdsproduksjon, mediedesign og XR! Vi trenger mennesker som er kreative, nysgjerrige og som ønsker en solid vei inn i en kreativ og spennende verden, tett på bransjen! Er du studenten vi leter etter? 

Visuell innholdsprodusent for nye medier – raskeste vei inn i mediebransjen! 

Frode fikk fart på karrieren etter året han hadde på Bilder Nordic, hans drøm før han begynte var å jobbe mer visuelt enn resten av utdannelsen hans tilsa.

Nå jobber han som Visuell Kommunikasjonsrådgiver og får både utfordre og utfolde seg i et felt han elsker. Som over 70% av de som er uteksaminerte, hadde Frode fast jobb etter et halvt år.  Les mer om Frode her. 

 

Har du lyst til å jobbe med foto og video for mennesker som trenger god markedsføring på nett?

Da er visuell innholdsprodusent studiet for deg – i samarbeid med de flinkeste fotografene og markedsførerne i Norge lærer du foto & video for nye medier, i tillegg til markedsstrategi, hva som funker på nett, målgrupper og søkemotoroptimalisering blant mye mer. Gjennom realistiske case-oppgaver og praksisplass i studietiden, er du klar for å gå rett ut i jobb etter endt utdanning!   

Ser du for deg en fremtid som innholdsprodusent for spennende merker og bedrifter? Les mer om utdanningen her!  

Foto: Frode Menes

VISUELL INNHOLDSPRODUSENT FOR NYE MEDIER | 1 ÅR | 60 STUDIEPOENG

Mediedesign – en praktisk tilnærming til visuell kommunikasjon, på ett år! 

Vil du jobbe med design av nettsider, apper, plakater og filmgrafikk? Visuell utforming av kommunikasjon er en sentral del av vår felles hverdag – enten vi ser på nyheter, kjøper iskrem, bestiller flybilletter, eller streamer musikk. På ett intensivt år får du innsikten som trengs for å skape kommunikasjon med et skreddersydd og presist budskap, og vil lære hvordan du skaper digitale produkt som nettsider og apper, utvikler egne logoer, visuell identitet og merkevarebygging, trykksaker og animert innhold til film – hele tiden med en bevissthet på hva som kommuniseres og til hvem. Med dyktige fagfolk rett fra bransjen er du alltid sikret oppdatert og aktuell kunnskap, og får prøvd deg på en rekke praktiske utfordringer i nær tilknytning til bransjen du skal ut i. 

Er mediedesign utdanningen for deg? Les mer om hva det innebærer her! 

MEDIEDESIGN | 1 ÅR | 60 STUDIEPOENG

Toårig fotografutdanning – en komplett fotoutdanning for en bransje i endring!  

 

Mario jobbet som elektriker, men var lei det rutinemessige og tidvis, monotone arbeidet. Marios til da, relativt beskjedne interesse for foto førte han pussig nok til By:larm 2018 hvor han skulle være fotograf på oppdrag for en venn.

Dette øyeblikket åpnet en ny verden for ham, og Mario bestemte seg for, kort tid etter, å ta fotografutdanning ved Bilder Nordic School of Photography og allerede i 2020 vant han årets nykommer i den prestisjetunge Årets bilde- utdelingen i regi av Pressefotografenes klubb. Les mer om Mario. 

Foto: Mario De La Ossa Sætre

Har du alltid vært nysgjerrig på fotografi? Toårig fotografutdanning tar deg med gjennom alle aspektene ved fotografering – fra photoshop til studiolyssetting, fra moteworkshop med det anerkjente motemagasinet PYLOT, til studiobesøk hos reklamefotograf og foreleser Isidor Åstrøm. Gjennom to år får du solide, tekniske ferdigheter, kunnskapen til å tenke ut, lage og ferdigstille egne fotoprosjekter – både personlige og for kunder, og du får stille ut arbeidet ditt i Oslo sentrum sammen med dine medstudenter! 

Høres det spennende ut? Du kan lese mer om utdanningen her! 

FOTOGRAF | 2 ÅR | 120 STUDIEPOENG

XR-produsent – vær først ute med å lære fremtidens visuelle produksjoner!  

Er du klar for å produsere visuelt innhold, uten å være bundet av en fysisk flate? Ny teknologi gjør at vi i dag har rask og enkel tilgang til Virtual reality (VR) og Augmented reality (AR), noe som gir en kraftig vekst i markedene for både underholdning, opplæring og kommunikasjon – og som krever kreative og dyktige XR-produsenter! På ett år lærer du 360- og volumetrisk foto- og videoopptak, samt programvare som Unreal Engine med en profesjonell arbeidsflyt for design og publisering.  Du vil få god forståelse for XRs muligheter og behov i ulike bransjer slik som reiseliv, media og underholdning, arkitektur, kulturarv, markedsføring og PR, utdanning, spillindustrien, helsevesen og industriell produksjon. Som student vil du arbeide i en topp moderne lab, med ledende norske og internasjonale eksperter som lærerkrefter.  

Er du morgendagens XR-produsent? Les mer om utdanningen her! 

XR-PRODUSENT | 1 ÅR | 60 STUDIEPOENG

PS: Søknadsfristen er 29.april, så husk å registrere din søknad på www.bildernordic.no før det! Trenger du hjelp til å søke, eller lurer på noe annet angående studiene våre? Du kan ringe oss på +47 24 14 66 80 eller sende mail til post@bildernordic.no. Book studiesamtale med en av oss her, eller kom på våre månedlige åpne kvelder og få kreativt påfyll, omvisning på skolen og informasjon om våre studier! Du kan lese mer om skolen og våre andre utdanninger her. 

Bilder Nordic School of Photography er en kreativ fagskole i Oslo sentrum. Vi tilbyr syv ulike utdanninger innen kreative fag, alle støttet av lånekassen, med profesjonelle bransjeaktører som lærere. Skolen startet opp i 2007 og har et solid norsk- og internasjonalt nettverk.