null
Velkommen til Bilder Nordic School of Photography!
Søk studie

Besøksadresse

Nedre Vollgate 8, 0158 Oslo, Norge

Telefon

BILDER NORDIC SCHOOL OF PHOTOGRAPHY er en offentlig godkjent fagskole. Skolen ble grunnlagt i 2005 og har rundt 150 aktive studenter til enhver tid. Bilder Nordic er en betydelig aktør i norsk fotomiljø, med et internasjonalt renommé, takket være engasjerte studenter, lærere og et sterkt nettverk av fotografer, bilderedaktører og andre bransjeaktører som er involvert i skolen. Fra 2018 utvidet Bilder Nordic studieporteføljen sin til å omfatte utdanninger innen kommunikasjon og design, i tillegg til de veletablerte fotoutdanningene.

Vil tilbyr i dag syv praktiske og yrkesrettede studier: Toårig FotografutdanningGrunnutdanning i Fotografi, Foto2,  Visuell innholdsprodusent for nye medier, Grunnutdanning i film, Mediedesign og 3D-design & animasjon. Alle våre utdanninger (utenom Foto2) er NOKUT-godkjente og kvalifiserer for lån og stipend hos Lånekassen.

I 2013 startet vi et samarbeid med School of Visual Arts i New York, som regnes som en av USAs sterkeste fotoskoler, hvor våre studenter har mulighet til å bygge på til en bachelorgrad. Flere tidligere studenter har også gått videre til anerkjente fotoskoler i både London og Paris.

 

MARKEDET FOR PROFESJONELLE, KREATIVE AKTØRER har aldri vært større enn i dag. I et samfunn der vi oversvømmes av visuelt innhold i alle kanaler, og der alle har muligheten til å ta bilder og video, må de profesjonelle skille seg ut med en særegen stil og en tydelig identitet. Evnen til å kommunisere visuelt, fortelle historier og formidle budskap er blitt det som kjennetegner dagens profesjonelle aktører, og ved Bilder Nordic søker vi alltid mot å holde oss oppdatert på de siste utviklingene i de ulike markedene – og på den måten sikre deg en markedsrelevant og fremtidsrettet utdanning.

TOÅRIG FOTOGRAFUTDANNING
En komplett og tidsriktig studie i fototeknikk, kommunikasjonslære, nye medier og utvikling av fotografisk identitet.
Les mer om Toårig Fotografutdanning her.

GRUNNUTDANNING I FOTOGRAFI
En intensiv innføring i fototeknikk og bildekommunikasjon, samt utvikling av egen portefølje. Ett semester heltid eller ett år kveldstid.
Les mer om grunnutdanningen her.

VISUELL INNHOLDSPRODUSENT
Lær foto- og filmproduksjon for sosiale medier og digitale flater, med et bevisst forhold til kommunikasjon og kundeperspektiv.
Les mer om visuell innholdsprodusent.

FOTO2
Avansert fotografi for viderekomne, med fokus på prosjektarbeid og videreutvikling av fotografisk identitet på ett år kveldstid.
Les mer om Foto2 her.

GRUNNUTDANNING I FILM
Et praktisk og yrkesrettet studie i videoproduksjon og historiefortelling som gir deg grunnlaget for å arbeide som filmskaper.
Les mer om Grunnutdanning i film her.

MEDIEDESIGN
Et intensivt årsstudium i tradisjonell mediedesign, med fokus på grafisk design, illustrasjon og skjermbasert design
Les mer om Mediedesign her.

3D-DESIGN & ANIMASJON
Gjennom et intensivt årsstudium får du en bred tilnærming til ulike aspekt innen 3D-design & animasjon.
Les mer om 3D-design & animasjon.

Hold deg oppdatert på fotonyheter gjennom våre ulike kanaler

Dersom du ønsker å være blant de første som får høre om nye gratis foredrag, workshops og studietilbud bør du melde deg på vårt nyhetsbrev! Her samler vi stort og smått fra fotomiljøet og forsøker å sende ut en ukentlig oppdatering.

På vår Facebook-side får du daglige oppdateringer med alt fra inspirasjon, studentarbeid, fotokonkurranser, utstillingsåpninger og gode læringsressurser, mens på Instagram kan du følge studentenes produksjoner og hverdag her på skolen. Vimeo er stedet hvor vi samler studentenes videoproduksjoner.

Ansatte

LAARA MATSEN
Kreativ & faglig leder
lm[at]bildernordic.no

SARA LØVLIEN
Markedsansvarlig
sl[at]bildernordic.no

SILJE PRESTAASEN STRØMLAND
Administrativ leder
sp[at]bildernordic.no

INGE HELLAND
Grunnlegger & utviklingsansvarlig
ih[at]bildernordic.no

ALEKSANDRA LAMBERG
Markedsføring
al[at]bildernordic.no

JEANETT ØKLAND
Ansvarlig for digital utvikling
jo[at]bildernordic.no

MARTE PAULSSEN
Studiekonsulent
mp[at]bildernordic.no

Intendia Group

Intendia Group er et av Skandinavias ledende utdanningskonsern med virksomhet i Sverige og Norge. Konsernet består av 12 sterke og uavhengige merkevarer, og utdanner og utvikler årlig over 40 000 studenter og deltagere.

I Norge drives virksomheten gjennom Bilder Nordic School of Photography, Bjørknes Høyskole, Bjørknes Privatskole, Joblearn, Junglemap, NKI, School of Fashion Industry og Treider. I Sverige driver konsernet virksomhet gjennom Berghs School of Communication, Competens, Iris og Medlearn.