null
VELKOMMEN TIL
BILDER NORDIC SCHOOL OF PHOTOGRAPHY!
Søk studie

Besøksadresse

Nedre Vollgate 8, 0158 Oslo, Norge

Telefon

BILDER NORDIC SCHOOL OF PHOTOGRAPHY er en offentlig godkjent fagskole, midt i Oslo sentrum. Skolen ble grunnlagt i 2005, og har rundt 150 aktive studenter til enhver tid. Bilder Nordic er en betydelig aktør i norsk fotomiljø, med et internasjonal renommé, takket være engasjerte studenter, lærere og et sterkt nettverk av fotografer, bilderedaktører og andre bransjeaktører som er involvert i skolen. Fra 2018 utvidet Bilder Nordic studieporteføljen sin til å omfatte utdanninger innen kommunikasjon og design, i tillegg til de veletablerte fotoutdanningene.

VI TILBYR I DAG FEM PRAKTISKE OG YRKESRETTEDE UTDANNINGER:  Toårig FotografutdanningGrunnutdanning i Fotografi,Foto2, Visuell innholdsprodusent for nye medier,   og Nettkurs i foto. Alle våre utdanninger (utenom Foto2) er NOKUT-godkjente og kvalifiserer for lån og stipend hos Lånekassen.

I 2013 startet vi et samarbeid med School of Visual Arts i New York, som regnes som en av USAs sterkeste fotoskoler. I tillegg startet vi i 2019 et samarbeid med University of the Arts i London, rangert som den andre beste skolen i verden på kunst og design. Ved begge disse institusjonene har våre studenter muligheten til å bygge på til en bachelorgrad.

MARKEDET FOR PROFESJONELLE, KREATIVE AKTØRER har aldri vært større enn i dag. I et samfunn der vi oversvømmes av visuelt innhold i alle kanaler, og der alle har muligheten til å ta bilder og video, må de profesjonelle skille seg ut med en særegen stil og en tydelig identitet. Evnen til å kommunisere visuelt, fortelle historier og formidle budskap er blitt det som kjennetegner dagens profesjonelle aktører, og ved Bilder Nordic søker vi alltid mot å holde oss oppdatert på de siste utviklingene i de ulike markedene – og på den måten sikre deg en markedsrelevant og fremtidsrettet utdanning.

Hold deg oppdatert på fotonyheter gjennom våre ulike kanaler

Dersom du ønsker å være blant de første som får høre om nye gratis foredrag, workshops og studietilbud bør du melde deg på vårt nyhetsbrev! Her samler vi stort og smått fra fotomiljøet og forsøker å sende ut en ukentlig oppdatering.

På vår Facebook-side får du daglige oppdateringer med alt fra inspirasjon, studentarbeid, fotokonkurranser, utstillingsåpninger og gode læringsressurser, mens på Instagram kan du følge studentenes produksjoner og hverdag her på skolen. Vimeo er stedet hvor vi samler studentenes videoproduksjoner.

Ansatte

LAARA MATSEN
Kreativ & faglig leder
lm@bildernordic.no

INGE HELLAND
Grunnlegger & utviklingsansvarlig
ih@bildernordic.no

SARA LØVLIEN
Markedsansvarlig
sl@bildernordic.no

INGRID HELENE RØGER
Faglig ansvarlig
ir@bildernordic.no

MIA TORP
Administrativ leder
mt@bildernordic.no

SILVIA AIUVALASIT
Studiekonsulent
sa@bildernordic.no

JEANETT ØKLAND
Ansvarlig for digital utvikling
jo@bildernordic.no

BENEDICTE ANDREA HANSEN
Kommunikasjons- og arrangementansvarlig
bah@sofi.no

Toårig fotografutdanning | Foto: Stephen Grindhaug
Grunnutdanning i foto | Foto: Melissa Hegge
Visuell innholdsprodusent for nye medier
Mediedesign
Foto2 | Foto: Sonja Eike Nematinia

NKI Fagskoler | Intendia Group

Bilder Nordic School of Photography er del av NKI Fagskoler, som igjen ligger under Intendia Group.

Intendia Group er et av Skandinavias ledende utdanningskonsern med virksomhet i Sverige og Norge. Konsernet består av 12 sterke og uavhengige merkevarer, og utdanner og utvikler årlig over 40 000 studenter og deltagere.

I Norge drives virksomheten gjennom Bilder Nordic School of Photography, Bjørknes Høyskole, Bjørknes Privatskole, Joblearn, Junglemap, NKI, School of Fashion Industry og Treider. I Sverige driver konsernet virksomhet gjennom Berghs School of Communication, Competens, Iris og Medlearn.