null
VELKOMMEN TILBILDER NORDIC SCHOOL OF PHOTOGRAPHY!

Besøksadresse

Nedre Vollgate 8, 0158 Oslo, Norge

Telefon

BILDER NORDIC SCHOOL OF PHOTOGRAPHY ble 1. august 2021 en del av Fagskolen Kristiania. Fagskolen Kristiania har et bredt tilbud av utdanninger innen fagområdene design, kommunikasjon og teknologi, helse og oppvekst, samt økonomi og administrasjon. Med nærmere 3 000 studenter og et bredt studietilbud i Oslo, Bergen og på nett, er Fagskolen Kristiania en av Norges største fagskoler.

BILDER NORDIC SCHOOL OF PHOTOGRAPHY er en offentlig godkjent fagskole, midt i Oslo sentrum. Skolen ble grunnlagt i 2005, og har rundt 150 aktive studenter til enhver tid. Bilder Nordic er en betydelig aktør i norsk fotomiljø, med et internasjonal renommé, takket være engasjerte studenter, lærere og et sterkt nettverk av fotografer, bilderedaktører og andre bransjeaktører som er involvert i skolen. Fra 2018 utvidet Bilder Nordic studieporteføljen sin til å omfatte utdanninger innen kommunikasjon og design, i tillegg til de veletablerte fotoutdanningene.

VI TILBYR PRAKTISKE OG YRKESRETTEDE UTDANNINGER. Alle våre utdanninger er NOKUT-godkjente og kvalifiserer for lån og stipend hos Lånekassen.

I 2013 startet vi et samarbeid med School of Visual Arts i New York, som regnes som en av USAs sterkeste fotoskoler. I tillegg startet vi i 2019 et samarbeid med University of the Arts i London, rangert som den andre beste skolen i verden på kunst og design. Ved begge disse institusjonene har våre studenter muligheten til å bygge på til en bachelorgrad.

MARKEDET FOR PROFESJONELLE, KREATIVE AKTØRER har aldri vært større enn i dag. I et samfunn der vi oversvømmes av visuelt innhold i alle kanaler, og der alle har muligheten til å ta bilder og video, må de profesjonelle skille seg ut med en særegen stil og en tydelig identitet. Evnen til å kommunisere visuelt, fortelle historier og formidle budskap er blitt det som kjennetegner dagens profesjonelle aktører, og ved Bilder Nordic søker vi alltid mot å holde oss oppdatert på de siste utviklingene i de ulike markedene – og på den måten sikre deg en markedsrelevant og fremtidsrettet utdanning.

Ansatte

CHRIS HARRISON
Fagansvarlig
chris.harrison@kristiania.no

MERETHE BRENDEN
Markedsføring
merethe.Brenden@kristiania.no

MIA TORP
Rådgiver administrasjon
mia.torp@kristiania.no

JEANETT ØKLAND
Rådgiver digitalisering
jeanett.okland@kristiania.no

Toårig fotografutdanning | Foto: Stephen Grindhaug
Grunnutdanning i foto | Foto: Melissa Hegge