Isidor Åstrøm

Isidor Åstrøm er en av Norges fremste reklamefotografer. Han er en spenstig og kreativ fotograf som mestrer det tekniske til fingerspissene.

Han har vunnet en rekke priser for sine arbeider, blant annet æresprisen til Gullsnitt i 2016, og har også hatt flere kritikerroste utstillinger. Isidor Åstrøm er skolens hovedlærer innen mote- og reklamefoto.

Studio Isidor, som han etablerte i 1994, har hatt stor suksess og jobber til daglig med mange av landets største annonsører. Studioet arbeider med foto og film for reklame og massekommunikasjon. De har markert seg som ledende innen digital billedbehandling, og er fremtidsrettede og tidlig ute med å ta i bruk ny teknologi.

Isidor er kjent for sin tekniske perfeksjonisme og unike kunnskap innenfor digital etterbehandling, både innen foto og film. I tillegg til foto jobber han også som regissør for reklamefilmer. Blant kundene hans finner vi Tine, Bama, Freia, Narvesen og Hatting.

Ved Bilder Nordic veileder han mote-og reklamefoto, og er hovedveilederen på de konseptuelle modulene som toårig fotoutdanning starter med andreåret. Han er nøye, ærlig og humoristisk i sin undervisning og tilbakemelding og strekker seg langt for å hjelpe studentene på best mulig måte.

Les mer her: https://www.studioisidor.com

Modulveiledning med Isidor Åstrøm Bilder Nordic