Innpass: 2. semester Toårig fotografutdanning

Visste du at du kan begynne rett på andre semester på vår toårige utdanning, dersom du tidligere har tatt vår grunnutdanning i foto, eller har tilsvarende kompetanse?

Dersom du er tidligere grunnutdanningstudent, eller har tilsvarende kompetanse, så kvalifiserer du for direkte innpass til andre semester på utdanningen Toårig fotografutdanning!

Toårig fotografutdanning er en omfattende og praktisk rettet utdanning i fotografi og film for fotografer, som skal hjelpe deg å utvikle din visuelle identitet, og skal forberede deg på en karriere i en spennende og raskt voksende bransje. Utdanningen er veiledet av aktive, profesjonelle fotografer som er noen av de beste i sine respektive fagfelt. Du blir en del av et dynamisk, yrende og utfordrende studiemiljø, som skal hjelpe deg å definere din kreative stemme, og gi deg et nettverk du kan leve av etter endt studietid.

Du kan lese mer om Toårig fotografutdanning her.

Søknad & opptaksprøve
Ønsker du å søke deg inn på 2. semester Toårig Fotograf kan du registrere deg elektronisk her  Du vil bli bedt om å laste opp en opptaksprøve bestående av et søknadsbrev, portefølje og en fotografisk oppgave. Frist for opplastning av opptaksprøve er 1. desember, og du får svar på din søknad innen en uke etter opplastning av komplett opptaksprøve.

PRAKTISK INFORMASJON

Studiestart
Januar 2021


Søknadsfrist
1. desember


Varighet
Tre semestre


Studieavgift
54 500 kr per semester
Fakturering følger lånekassens
utbetalinger


Støttet og godkjent av Lånekassen

NOKUT-godkjent, 90 studiepoeng, Høyere Fagskolegrad


ANDRE UTDANNINGER