Fotoskolen Bilder Nordic inviterer til konkurranse - vinn en helgeworkshop i portrettfotografi med Bjørn Opsahl
Innpass: 2. semester toårig fotografutdanning
Visste du at du kan begynne rett på andre semester på vår toårige utdanning,
dersom du tidligere har tatt vår grunnutdanning eller har tilsvarende kompetanse?
Søk studie!
Dersom du er tidligere grunnutdannings-student, eller har tilsvarende kompetanse, så kvalifiserer du for direkte innpass til andre semester på vår utdanning toårig Fotograf!

 

Toårig Fotografutdanning er et komplett fotostudie med fokus på fototeknikk, visuell kommunikasjon, nye medier & identitet i yrket. I løpet av andre semester vil vi styrke dine tekniske og kommunikative ferdigheter, samt sjangerforståelse, gjennom en rekke spennende og utfordrende workshops. I andre skoleår vrir vi om på strukturen, og studentene deles inn i nye klasser etter interessefelt; det narrative eller det konseptuelle. Gjennom året jobber studentene med utvikling og gjennomføring av åtte større fotografiske prosjekt under veiledning fra mentorer spesialisert i sitt fagfelt. Blant disse åtte prosjektene finner du også Avgangsutstillingen og Hovedoppgaven, og i tillegg til at du lærer gründerskap og forretningsdrift før du er ferdig på skolen og skal ut i den store verden.

 

 

Søknad & Opptaksprøve
Ønsker du å søke deg inn på 2. semester Toårig Fotograf kan du registrere deg elektronisk her  Du vil bli bedt om å laste opp en opptaksprøve bestående av et søknadsbrev, portefølje og en fotografisk oppgave. Frist for opplastning av opptaksprøve er 1. desember, og du får svar på din søknad innen en uke etter opplastning av komplett opptaksprøve.

 

Invitasjon til infomøte
Dersom du er nysgjerrig på å høre mer om studieløpet er du velkommen til et eget infomøte for søkere til 2. semester. Infomøtet holdes av faglig og kreativ leder Inge Helland, sammen med Laara Matsen som er en av skolens faste veiledere. Dette møtet vil gi deg solid innsikt i både faglig innhold så vel som karrieremuligheter.

 

Møtet finner sted på skolen onsdag 21. november kl 17.00. Vennligst gi beskjed om du kommer ved å trykke på linken her. 

PRAKTISK INFORMASJON

Studiestart

Uke 2, 2019

Søknadsfrist

  1. desember.

Varighet

Tre semestre

Studieavgift

54.500 kr per semester

Fakturering følger lånekassens utbetalinger.

Statens Lånekasse

Godkjent for lån og stipend

Fagskole Nivå 2

NOKUT-godkjent.

90 studiepoeng.