studiehverdag utstiling i samme båt midtveisworkshop
Innholdsprodusentstudentene fikk markedsføringsansvar
for utstillingen «I samme båt»!

Over 6 dager arbeidet innholdsprodusentstudentene med å bygge opp en plan for markedsføring av utstillingen fra bunnen av: fra definering av målgrupper, til kanalvalg, markedsstrategi – og selvfølgelig produksjon av visuelt materiale for promotering. Kun få måneder inn i studieløpet har studentene allerede godt grep om mål og tiltak, samt visuell innholdsproduksjon tilpasset plattformer og målgrupper.

Dette årets midtveisworkshop tok for seg klimaproblematikken og hvordan vi som samfunn må endre oss for å kunne gjøre de tiltakene som trengs. Dette skulle resultere i en utstilling, og innholdsprodusentstudentene fikk i oppgave å lage en markedsplan for promotering av utstilling. Dette inkluderte visuelt innhold til sosiale medier, utvikling av mål for markedsføringen, tiltak for å nå disse målene, og utvikling av målgrupper.

Trykk på bildet for å se studentenes presentasjon av oppgaven

Målene for utstillingen var blant annet å øke omsetningen og kjennskap til skolen og inntektene til fotostudentene som skal ut i jobb etter endt utdanning. I tillegg skulle planen tiltrekke flere søkere til skolen, og legge til rette for at studentene som stiller ut møter bransjen, som igjen gir flere jobbmuligheter.

Gjennom langhelgen jobbet studentene tett med digitalbyrået iProspect, som er skolens samarbeidspartner på utdanningen. De arbeidet også sammen med fotostudentene og ble med på opptaksdager for å finne godt innhold til skolens digitale plattformer. Sander Alten, den første lederen for iProspect Norge var med som hovedveileder og var kraftig imponert over studentenes arbeid.

Utstillingen åpner torsdag 28.11 kl 19:00 og står til midten av januar

Sted: Schweigaards gate 34C, 0191 Oslo

Du kan lese mer om utstillingen her.

Du kan lese mer om utdanningen Visuell innholdsprodusent for nye medier her!

studiehverdag utstiling i samme båt midtveisworkshop
studiehverdag utstiling i samme båt midtveisworkshop
VINM matfilm-produksjon bilder nordic