Fotoskolen Bilder Nordic inviterer til infomøte hver måned for å gi mer informasjon om våre ulike studietilbud
Informasjonsmøte
Bilder Nordic inviterer til informasjonsmøte for at du skal få en grundig
gjennomgang av studiet du er interessert i, få svar på alle dine spørsmål,
samt få muligheten til å bli kjent med skolen og miljøet her.
Book studiesamtale
ÅPEN KVELD DESIGN - bilder nordic & sofi

Kan du de enkle designprinsippene? Design omfatter mye, men uansett bruk kommer alt fra noen grunnleggende prinsipper – bli med på åpen kveld med Rebecca Hawkes og få en spennende innføring i alle måter design kan brukes på i dag!

Denne kvelden tar Rebecca oss med inn i designets verden, der vi får en innføring i de grunnleggende prinsippene i design; form, farge, rom, balanse, kontrast og mye mer. Hvor og hvordan kan vi bruke design? Rebecca vil vise hvor omfattende og viktig design er på alle områder vi omgir oss med. Etter foredraget får du selv teste teorien i praksis gjennom en liten, kreativ workshop. Dette er også en super mulighet til å bli kjent med skolene!

Velkommen til informasjonsmøte! I løpet av halvannen time vil du få en grundig presentasjon av skolen, studiemiljøet, bransjen og utdanningene av rektor Laara Matsen. Du vil også få se studentarbeid, høre om karrieremuligheter, få svar på spørsmål og få en omvisning på skolen. 

Informasjonsmøte krever ingen påmelding, det er bare å møte opp. Dersom du ønsker å besøke skolen eller ta en prat om en av våre utdanninger, men ikke har mulighet til å komme på infomøte, er det bare å ta kontakt med oss på post@bildernordic.no eller telefon 24 14 66 80, så avtaler vi en tid. Vi tar også imot skoleklasser på omvisning.

 

Sees på neste infomøte!