Fotoskolen Bilder Nordic får besøk av moteredaktør og sjefredaktør fra det internasjonale motemagasinet PYLOT våren 2018
Gratis foredrag: PYLOT Fashion & Art Magazine
I dette foredraget vil sjefsredaktør Max Barnett og moteredaktør Patricia Villirillo gi oss et innblikk i motemagasinet verden og den internasjonale bransjen.
Meld deg på
PYLOT er et litt uvanlig motemagasin. Med en streng null-retusj-politikk og et rent fokus på analogt fotografi er det et magasin for alle som opplever at gapet mellom high fashion og hverdagen er noe urealistisk og uoverkommelig. PYLOT gis ut to ganger i året, og er nå i sin syvende utgave.
 
I dette foredraget vil sjefsredaktør Max Barnett og moteredaktør Patricia Villirillo gi oss et innblikk i motemagasinet verden og den internasjonale bransjen. Vi får høre mer om hvordan PYLOT startet og hvilke utfordringer de har møtt på veien. Velkommen til et spennende foredrag!

 

Med fokus på narrativ historiefortelling og en sammensmeltning mellom mote-editorials med dokumentarfotografi, har PYLOT tatt en unik posisjon i markedet. PYLOT er også opptatt av det autentiske og ekte. Du legger ikke umiddelbart merke til det, men magasinet følger en streng «ingen retusjering” – politikk. Photoshop er forbudt når det kommer til skjønnhet, og teamet bak magasinet forteller selv at de ikke aksepterer etterarbeid som påvirker hvordan modellene fysisk ser ut. Ironisk nok jobber sjefredaktør Max Barnett som fotograf til daglig, og er en talentfull retusjør.

 

Fotoskolen Bilder Nordic får besøk av moteredaktør og sjefredaktør fra det internasjonale motemagasinet PYLOT våren 2018Fotoskolen Bilder Nordic får besøk av moteredaktør og sjefredaktør fra det internasjonale motemagasinet PYLOT våren 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No-retouching politikk
Barnett forteller til magasinet VICE at de bestemte seg for ikke retusjere bilder fordi de følte at moteindustrien, på det tidspunktet, var en dårlig representasjon av virkeligheten. «I feel like this is changing now, which is great to see. A lot of younger, more independent magazines are going for a more natural finish. It was a way for us to state how we felt and still feel about ethics in the fashion industry, and a way for us to celebrate difference and flaws rather than conceal them.” Forteller Barnett til Vice.

 

Du kan lese hele intervjuet på VICE.com her.

 

Hør podcast med Max og Patricia fra stackmagazines.com nedenfor;

Fotoskolen Bilder Nordic får besøk av moteredaktør og sjefredaktør fra det internasjonale motemagasinet PYLOT våren 2018Fotoskolen Bilder Nordic får besøk av moteredaktør og sjefredaktør fra det internasjonale motemagasinet PYLOT våren 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om Max Barnett
Max Barnett er både fotograf, magasinredaktør og bilderedaktør basert i London.

 

Han flyttet til London i september 2010 for å fullføre en BA i fotografisk kunst ved University of Westminster. Under studiet utviklet han det opprinnelige konseptet for et nytt magasin, som senere ble PYLOT Magazine. PYLOT ble offisielt lansert i 2014 etter at Max hadde samlet et lite lag som jobbet sammen for å skape magasinets identitet. Han jobber for tiden som redaktør og kreativ direktør.

 

Parallelt med magasinet PYLOT har Max etablert en karriere som frilansfotograf og har blant annet jobbet med kunder som: FUJIFILM, Kodak, Nike, ASOS, Sadlers Wells Theatre, TID klokker, River Island, Monsoon / Accessorize, Roberts Wood, Lot78, Emma Charles, AOFM , Nails Inc, Gyunel, GW London, Inserrata, Tamzin Lillywhite.

 

Om Patricia Villirillo
Patricia Villirillo er motestylist basert i London, og jobber på tvers av både herreklær og dameklær.

 

Etter å ha blitt uteksaminert i litteratur og filosofi ved Universitetet i Sacro Cuore Milan, flyttet hun til London og begynte å assistere noen av de mest innflytelsesrike stylistene i bransjen. Hun tok deretter et studie i Fashion Media Styling – MA i London College of Fashion.

 

Patricia begynte som moteredaktør og kreativ direktør i PYLOT Magazine i 2014.

 

Patricia har i tillegg arbeidet med kunder som Gucci, Pull & Bear, Andrea Riseborough, Joan Collins, Pauline Etienne, Theo Cholbi, Liu Jo Uomo, David Naman, Joan Collins, SENZI, Slam Jam, i sengen med deg, Fuji, The 1975, blek Waves, Wolf Alice, No Roma, Rykter, ELLISS, stas, BARAK LONDON, SENZI, TID klokker – Moka, Leica Mobile, Paolo Carzana, Black Honey, GO ZZILLA!
I tillegg til PYLOT har hun også bidratt i en rekke publikasjoner slik som Pleasure Gardens, i-D, ved kartografi, L’Officiel Italia, L’Officiel Hommes NL, Jalouse, Hero, Heroine and Metal.

 

Besøk PYLOT magazine på www.pylotmagazine.com

 

Velkommen til en inspirerende åpen klasse fredag 16. mars kl 12.30!

PRAKTISK INFORMASJON

Dato:
Fredag 16. mars kl 12.30.

Sted:
Bilder Nordic School of Photographys lokaler,
Nedre Vollgate 8, 0158 Oslo.

Pris:
Gratis

Maks antall plasser:
70