Fotoskolen Bilder Nordic har gleden av å invitere til gratis foredrag med den anerkjente norske fotografen Bjørn Opsahl i Oslo onsdag 28. februar 2018
Gratis foredrag: Bjørn Opsahl
Velkommen til et inspirerende foredrag som gir et virkelighetstro
innblikk i karrieren til en av Norges mest profilerte fotografer!
Meld deg på

Fotoskolen Bilder Nordic har gleden av å invitere til et siste gratis ekstra-foredrag med den anerkjente norske fotografen Bjørn Opsahl tirsdag 22. mai! Etter fullbookede saler på Litteraturhuset i Bergen, Kultursenteret ISAK i Trondheim og vårt eget auditorium i Oslo denne våren, er vi glade for å kunne ønske velkommen til et siste ekstra-foredrag, for de som ikke rakk å sikre seg plass sist. Dette blir en underholdende og informativ kveld, hvor du får innblikk i Bjørns siste prosjekt; Skavlan. Her har han fulgt talkshowet Skavlan, og portrettert gjestene backstage gjennom seks år.

 

Om Bjørn
Bjørn Opsahl er en av landets mest profilerte fotografer, med portrett, mote og kultur som spesialfelt og har også bemerket seg som regissør og kunstfotograf. Han er kjent for sine modige portretter av verdens største kjendiser og kulturpersonligheter, men jobber også mye med film, og har blant annet laget en rekke musikkvideoer og reklamefilmer. Bjørn er selvlært, og har vært frekk og freidig og gjort det meste riktig. Blant annet har han på vei til toppen vært kreativ i å oppnå sine drømmeoppdrag; En gang booket han studio i New York og modellen Tyra Banks for et forsidebilde – for så å ta kontakt med klienten.

Allsidigheten til Bjørn har også resultert i flere utstillinger: ”Bjork – Venice/Stockholm” på Barbeint i 1995, ”Deadscapes” på Henie Onstad kunstsenter i 2005 og ”Ask The Dust” på Stenersenmuseet sommeren 2009. I 2015 bokdebuterte han på Cappelen-Damm med boka “Seigmen”, om sitt 22-årige samarbeid med Seigmen.

Bjørn er også fotolærer ved Elvebakken VGS og fast veileder i musikkvideo-produksjon ved Bilder Nordic School of Photography.

Våren 2018 holder Bjørn også en portrett-workshop som er åpen for alle. 

 

Om foredraget
I dette foredraget vil Bjørn fortelle om sitt siste prosjekt backstage på talkshowet Skavlan. Adele, Kevin Costner, Bill Gates, Justin Bieber, Taylor Swift etc har alle gitt Bjørn Opsahl av sin tid i hans provisoriske studio. Dette er sannsynligvis det største portrettprosjektet noensinne gjennomført i Norden. Du vil få et virkelighetstro innblikk i hvordan hverdagen til en fotograf kan være, samtidig som Bjørn serverer underholdende historier bak bildene og deler av sin erfaring og kunnskap.

 

Velkommen til gratis foredrag! Husk å melde deg på for å sikre din plass – kun 96 plasser tilgjengelig!

PRAKTISK INFORMASJON

OSLO

Dato:
Tirsdag 22. mai kl 17.30.

Sted:
Bilder Nordic School of Photography,
Nedre Vollgate 8, 0158 Oslo.

Pris:
Gratis

Maks antall plasser: 96

 

Dato:
Onsdag 28. februar kl 18.30.

Sted:
Bilder Nordic School of Photography,
Nedre Vollgate 8, 0158 Oslo.

Pris:
Gratis

Maks antall plasser: 96

 

BERGEN

Dato:
Onsdag 24. januar kl 18.00.

Sted:
Litteraturhuset i Bergen

Pris:
Gratis

Maks antall plasser: 70

 

TRONDHEIM

Dato:
Onsdag 31. januar kl 18.00.

Sted:
Kultursenteret ISAK

Pris:
Gratis

Maks antall plasser: 60