foredrag, Kyrre Lien, Bilder Nordic, fotoskole, Internet Warriors, fotograf
Gratis foredrag: Kyrre Lien
Prosjektet Internet Warriors dokumenterte nettkrigere rundt om i verden og har vært publisert både på nett, som bok og som utstilling.
Denne kvelden vil Kyrre Lien fortelle mer om prosjektet og om sin filosofi rundt hvordan fotografer og freelancere kan utnytte teknologi i historiefortelling!
Meld deg på

Fotojournalisten Kyrre Lien har de siste årene fått internasjonal oppmerksomhet for sine dyptgående prosjekt og nytenkende bruk av medier for å fortelle historier på en engasjerende måte. Onsdag 7. mars har vi gleden av å invitere til gratis foredrag med Kyrre Lien, hvor vi får høre mer om prosjektet Internet Warriors, og hvordan fotografer og freelancere kan utnytte teknologi i sin historiefortelling!

 

Prosjektet Internet Warriors dokumenterte nettdebattanter verden rundt gjennom tre år, og er presentert både som en egen nettside, en trykt fotobok og en konseptuell utstilling hvor du kan besøke nettkrigernes egne stuer.

 

Tusenvis av kommentarer ble gjennomgått for å begrense utvalget ned til den nå presenterte gruppen. Noen av de portretterte er blant de mest aktive debattantene internett har å tilby. Utvalget av mennesker forsøker å være representativt for de som diskuterer og er basert på demografiske statistikker fra boken «Likes – dislikes», samt forskning gjort av Pew Research Center.

 


 

Om Kyrre Lien
Kyrre Lien er en 27 år gammel fotojournalist bosatt i Oslo. Han ble utnevnt av Forbes til en av 30 unge medieentreprenører som definerer utviklingen i nyhets- og innholdsproduksjon, og har mottatt en rekke nasjonale og internasjonale priser, blant annet Årets Bilde i 2014. Lien arbeider med egne uavhengige prosjekter, samt på oppdrag for kunder som VG og The New York Times.

 

Se mer av Kyrre Liens arbeid på hans nettside www.kyrrelien.com

 

Velkommen til en inspirerende og lærerik kveld med Kyrre Lien onsdag 7. mars kl 18.00!

PRAKTISK INFORMASJON

Dato:
Onsdag 7. mars kl 18.00.

Sted:
Bilder Nordic School of Photographys lokaler,
Nedre Vollgate 8, 0158 Oslo.

Pris:
Gratis

Maks antall plasser:
96