FOTOGRAFER DEG FRISK(ere) – Foredrag med lege & fotograf Torkil Færø
Meld deg på

Gjennom arbeidet som både lege, fotograf og workshopleder har Torkil erfart at de samme mentale mestringsstrategiene som er nødvendig for å ta gode bilder også er nyttige for å lykkes i livet ellers. I foredraget Fotografer deg frisk(ere) vil han fokusere på hvilke tankemønstre som er nødvendig for å ta gode bilder og lage meningsfulle prosjekter, men også vise hvordan de samme teknikkene kan brukes for å få til det du vil på andre områder.

I foredraget vil du blant annet lære å bruke generøsitet, intuisjon, tilstedeværelse og flaks slik at du kan bruke kameraet til å få mer ut av livet og bli mer tilstede i hverdagen og på reise. Mangel på gode mestringsstrategier kan gjøre deg syk og utilfreds samtidig som du vil underprestere med kameraet. Fotografering er unikt ved at bildene dine gir deg et raskt visuelt svar på om mestringsstrategiene dine er optimale. Vi fotograferer tross alt med hjernen og ikke med kameraet.

Om Torkil Færø
Torkil Færø f 1969 jobber frilans som almennlege, dokumentarfilmskaper og fotograf. Han har lært å fotografere gjennom workshoper med flere av verdens beste fotografer som Morten Krogvold, Mary Ellen Mark, Arno Minkkinen, Alex Webb, Anders Petersen, Keith Carter og Herdis Siegert. Han har i 3 år vært elev ved Giorgia Fiorios internasjonale Reflexions Masterclass. Han har laget 3 dokumentarfilmer for NRK og TV2 og har gitt ut 3 fotobøker. Sammen med Tone Elin Solholm har han laget den populære workshopboken Fotografer! Han har siden 2009 ledet over 30 workshoper i 8 land. I workshopene fokuserer han på å bruke ny medisinsk kunnskap om hjernen til å prestere bedre som mennesker og fotografer.

PRAKTISK INFORMASJON

Tidspunkt:
Tirsdag 9. februar 2016 kl 17.30

Sted:
Bilder Nordic School of Photography,
Nedre Vollgate 8, 0158 Oslo.

Pris:
Gratis, men krever påmelding.

Påmelding:
Du melder deg på under ‘MELD DEG PÅ’ linken øverst på denne siden.