Morten Krogvold foredrag Bilder Nordic
Foredrag med den anerkjente fotografen Morten Krogvold på Litteraturhuset 16. desember!
Meld deg på her

Velkommen til en inspirerende og lærerik kveld med fotograf Morten Krogvold! I foredraget vil den anerkjente fotografen dele sine tanker om fotografi, og viktigheten av å finne sin egen stemme som fotograf.

Foredraget «En uendelig øvelse i uvisshet» tar deg med på en reise gjennom Morten Krogvolds liv og arbeid, hvor du får et innblikk i fotografens indre liv og forhold til fotofaget. Morten vil inspirere deg til å fortsette å utvikle ditt fotografiske uttrykk – Han forteller om viktigheten av å finne sin egen «stemme» som fotograf, og om skattejakten man hele tiden er på, når man prøver å finne sitt eget uttrykk.

Om Morten Krogvold

Morten Krogvold er en norsk fotograf, forfatter og foredragsholder, og har siden 80-tallet vært en av Norges mest medieomtalte fotografer. Han er særlig kjent for sine svart-hvitt portretter av kunstnere, politikere og andre berømte personligheter, men arbeidet hans inkluderer også naturen og eldre, klassisk arkitektur.

Krogvold har hatt en rekke utstillinger i inn- og utland, ledet TV-programmer og gitt ut bøker. I tillegg er han en populær kursholder for både nybegynnere og profesjonelle fotografer. For sin samlede innsats og sitt engasjement for fotografiet ble han i 2005 hedret med dekorasjonen Ridder av 1. klasse i Den Kongelige Norske St. Olavs Orden.

Velkommen til et inspirerende førjuls-foredrag, som tar deg med på jakten etter en egen fotografisk stemme!

Morten Krogvold foredrag Bilder Nordic

PRAKTISK INFORMASJON

Tid: Mandag 16. desember 2019 kl 18:00
Sted: Litteraturhuset i Oslo – Wergelandsveien 29, 0167 Oslo // Wergelandssalen

Foredraget er gratis, men krever påmelding via billettlinken – velkommen!