null
FOREDRAG med Linda Bournane Engelberth
- Å finne sin fotografiske stemme
Meld deg på

Hvordan utvikler man en egen stemme i fotografiet? Bilder Nordic har gleden av å invitere til et intimt foredrag med VII-fotografen Linda Bournane Engelberth, hvor du får et innblikk i hvordan man kan utvikle sin egen stemme som fotograf, og hvordan Engelberth har arbeidet for å finne sin egen.

 

Linda Bournane Engelberth er en norsk-algerisk fotograf og kunstner basert i Oslo og Berlin. Med bakgrunn i fotografi og en bachelor i kunsthistorie, har Linda jobbet mange år både i Klassekampen og vært valgt ut til en rekke utstillinger og prosjekter både i Norge og utlandet.

Engelberths arbeid kjennetegnes av en egen ro og estetikk, mens innholdet fokuserer på mennesker og identitet, gjennom personlige og subjektive historier. Hun arbeider hovedsakelig med dokumentarfotografi, men gjør også personlige prosjekt i friere form hvor hun retter kameralinsen mot seg selv og egen identitet, som i prosjektet «Persona». Her følger vi Linda mens hun utforsker forholdet til sin mor gjennom en fiktiv, regissert fortelling. Du kan se mer av Lindas arbeid på hennes nettside.

 

 

I dette foredraget vil Linda gå gjennom forskjellige prosjekter fra sin karriere og forklare hvordan hun har tatt valg, eksperimentert og forandret uttrykk underveis. Hun vil også snakke om hvordan man kan finne sin egen stemme som fotograf. Under foredraget vil hun også presentere arbeider fra den anerkjente fotografen Danny Wilcox Frazier som hun skal holde en workshop sammen med i Oslo senere i år. Begge har til felles at de som fotografer kommer tett på mennesker og jobber med intimitet i sine bilder. Workshopen skal utforske akkurat dette, og hjelpe erfarne entusiaster og profesjonelle fotografer med å finne en ny vinkling til fotografiet gjennom en personlig og følelsmessig tilnærming.

PRAKTISK INFORMASJON

Dato:
Tirsdag 7. august  2018 kl 18:00

Sted:
Bilder Nordic School of Photography

Pris:
Gratis