null
Foredrag: Greg Gorman
22.august 2018
Meld deg på

Velkommen til foredrag med den anerkjente fotografen Greg Gorman 22. august 2018

 

Amerikanske Greg Gorman har lang fartstid som portrettfotograf, og er kjent for sitt arbeid med store Hollywood-kjendiser. Arbeidet hans er publisert i mange store aviser, blant annet Vogue, Rolling Stone, Vanity Fair, Esquire, GQ og Newsweek.

I løpet av de siste 30 årene har Greg Gormans arbeid blitt utstilt i gallerier og museer over hele verden. Når han ikke tar bilder av berømte ansikter, reiser Greg for å gjøre fotoprosjekter, og er en av de mest ettertraktede foredragsholderne i det internasjonale fotomiljøet. Greg deler også sin erfaring og kompetanse i praktiske workshops over hele verden.

Han er født i 1949 i Kansas City, Missouri og tok utdanning ved University of Kansas fra 1986-1969 i fotojournalistikk. Han fullførte studiene ved Universitetet i Sør-California, og ble uteksaminert med en Master i Fine Arts i cinematografi i 1972. Gorman er anerkjent for sitt bidrag til fotografiet med Lifetime Achievement Award fra Professional Photographers of America og Achievement in Portraiture Award fra Lucie Foundation.

Foredraget gir et spennende innblikk i Greg som fotograf og hans karriere, helt fra begynnelsen og til hans status i dag. Foredraget holdes i anledning Oslo Masterclass Weekend – en intensiv helgeworkshop han holder sammen med Julie Pike, Bjørn Opsahl og Morten Krogvold i Oslo fra 23.-26. august 2018.

 

Les mer om Greg på nettsiden hans gormanphotography.com.

Greg Gorman Oslo Masterclass Weekend - bilder nordic

Tid:
Onsdag 22. august kl. 18:00-19:30

Sted:
Interfoto, Drammensveien 130, Oslo

Pris: 190,-