Foredrag: Ettertraktet kunstnerduo fra New York til Oslo!
Meld deg på

Etter påsken har Bilder Nordic gleden av å invitere til foredrag med en svært ettertraktet og talentfull kunstnerduo fra New York! Siden amerikanske Erik Hart og russiske Tatiana Leshkina slo seg sammen som kunstnerduoen HART+LËSHKINA har de vunnet mange prestisjefylte internasjonale oppdrag og kampanjer.

HART+LËSHKINA´s konseptuelle og skulpturelle uttrykksform uforsker ofte ideer rundt begjær, lengsel og sårbarhet i metaforer om hva som ligger under overflatens intimitet, hvor de utnytter potensialet som ligger i krysningen mellom klassisk fotografi og digitale medier. Velkommen til et unikt innblikk i hvordan denne unge kunstnerduoen har vunnet frem med sin særegne uttrykksform og komplekse bruk av medier!

Om HART+LËSHKINA
Kunstnerduoen jobber på tvers av sjangere som kunst, mote og kommersielt og har siden samarbeidet startet i 2013 jobbet med kunder som New York Times Magazine, iD, AnOther Magazine, Wallpaper, Levi’s, Hugo Boss, Opening Ceremony, Interview Germany, CR Fashion Book, Victoria Beckham, Numero og mange flere.

1
2-1
3
5
6
7
8
9
10
11

 

 

Tidspunkt:
Torsdag 31. mars 2016 kl 18.00 – 20.30

Sted:
Bilder Nordic School of Photography,
Nedre Vollgate 8, 0158 Oslo.

Pris:
Gratis, men krever påmelding.

Påmelding:
Du melder deg på under ‘MELD DEG PÅ’ linken øverst på denne siden.