null
Foredrag: Åpen klasse - Entering the world of fashion

Den Bulgarsk-fødte, London-baserte motefotografen Greta Ilieva lærte kunsten å ta bilder av sin mor, som også var fotograf. Fra ung alder fungerte Greta som sin mors assistent, hvor hun byttet filmer og jobbet i mørkerommet. I anledning moteworkshop for våre studenter har Bilder Nordic School of Photography gleden av å invitere til et gratis foredrag med den anerkjente fotografen, hvor hun vil gi et innblikk i sitt arbeid som inkluderer alt fra norsk Black Metal til Isabel Marant.

Greta er utdannet innen grafisk design ved London Camberwell College of Art and Design, før hun tok sin master i kommunikasjon, kunst og design ved den prestisjetunge Royal College of Art.

Ilieva ble raskt oppdaget som begavet ung fotograf, med en ærlighet og intimitet som er gjennomgående i hennes arbeid. Gretas særegne visuelle stil har sikret henne plass i publikasjoner som Unemployed, 10, V Magazine og Dust, og hennes kommersielle kunder inkluderer blant andre Vivienne Westwood, Isabel Marant og MIH Jeans. Innimellom redaksjonelt og kommersielt arbeid, jobber Greta for tiden med en bok om hennes familie. Du kan se mer av Gretas arbeid på hennes hjemmeside.

Greta Illieva representeres av det London- og New York baserte byrået D+V management. D+V ble etablert i 2003, og har med hell satt standarden for uavhengig, skreddersydd representasjon av talentfulle fotografer, stylister og scenografer med unike visuelle signaturer.

Foredraget passer for alle mote-interesserte. Velkommen til en inspirerende aften!

Pris og informasjon

Dato:
31. Mars 2017 – kl 12.30 – 13.30

Sted:
Bilder Nordic School of Photography

Pris:
Gratis, men krever påmelding