Vil du bygge på til en bachelor i fotografi i London?

Et nytt samarbeid med University of the Arts i London, gjør at tidligere og nåværende studenter kan søke seg inn på bachelor-programmene til London College of Communication – en av de beste kreative skolene i verden

Bilder Nordic School of Photography er stolte av å kunne annonsere det nye samarbeidet med University of the Arts i London! Ønsker du å bygge på din toårige fotografutdanning kan du nå oppnå bachelor i fotografi eller bachelor i fotojournalisme og dokumentarfotografi ved London College of Communication – en av de beste kreative skolene i verden.

University of the Arts & London College of Communication
University of the Arts i London er en av de beste skolene i verden for utdanning innen kunst og design. Under UAL ligger London College of Communication som spesialiserer seg på utdanninger innen fotografi, film, animasjon, journalistikk, lyd og design.

We are for the curious, the brave and the committed: those who want to transform themselves and the world around them.

Through our diverse, world-leading community of teaching, research and partnerships with industry, London College of Communication nurtures and develops the critical, creative and technical excellence needed to discover new possibilities and practices in creative communications.

Bilder Nordic School of Photographys toårige fotografutdanning tilsvarer LCCs første år på bachelor-programmene BA (Hons) Photography og BA (Hons) Photojournalism and Documentary Photography.

BA (Hons) Photography

Bachelorprogrammet i fotografi omfavner kunst foto, dokumentar og kommersiell fotografi og har fundament i kritisk forståelse for mediet. Du vil ha mulighet til å utvikle og researche dine egne ideer og lære håndverket som trengs for å jobbe profesjonelt. Studiet gir en fantastisk base uavhengig av hvilken retning man ønsker å arbeide i; mote, reklame, redaksjonelt, dokumentarisk, kunst eller produksjon og kuratering.

Dette bachelorprogrammet er en utdanning som tar for seg alle områdene i fotografi, gjennom teknikk, kontekstuelle studier (fotohistorie, filosofi, og forholdet til kunsthistorie), i tillegg til utvikling av ditt egen profesjonelle uttrykk.

Utdanningen gjennomføres av en gruppe yrkesaktive fotografer, kunstnere, kuratorer og skribenter, i tillegg til gjesteforelesere fra foto-, kunst- og medieindustrien. Utdanningen legges opp tematisk og profesjonelle, teoretiske og praktiske krefter samkjøres for å gi best mulig læringsutbytte.

Du vil ha mulighet til å besøke fotostudioer, magasin- og avishus, kunstsentre, gallerier og museer over hele London. I tillegg vil du ha tilgang på et fantastisk skoleanlegg, med mørkerom, spesialiserte studioer og digitale suiter for postproduksjon.

Les mer om utdanningen her.

 

BA (Hons) Photojournalism and Documentary Photography

Utdanningen gir deg muligheten til å følge et studie med fundament i metodikken som brukes i fotojournalistikk og dokumentarfotografi på den måten de utøves i dag. Du vil få kunnskapen og erfaringen som trengs for å arbeide profesjonelt med et bredt spekter medier som aviser, magasiner, digitale platformer, gallerier, bøker og fotoagenturer.

De praktiske elementene ved utdanningen legger vekt på «learning by doing»; du begynner studiet med å lære å fotografere nyhetshendelser, intervjue aktuelle mennesker og skape tematiske dokumentarserier.

Studenter oppfordres til å involvere seg med media på en eller annen måte, og dette gjøres enklere ved at de har et bredt spekter med yrkesaktive gjesteforelesere – det er ikke uvanlig at studentene arbeider for fotoagentuere og nasjonale nyhetsorganisasjoner under studietiden.

Grunntanken i utdanningen handler om troen på viktigheten av kritisk engasjement, ikke bare som fotograf, men som betrakter og deltaker i den globale, visuelle kulturen.

Les mer om utdanningen her.

UAL logo bilder nordic

PRAKTISK INFORMASJON

Studiestart
September 2020

Søknadsfrist
Løpende opptak frem til klassen er full

Varighet
To år heltid

Skolepenger og studieavgift
Se oppdaterte studieavgifter for utdanningsløpene som LCC tilbyr her.

Lånekassen
Godkjent for lån og stipend

ANDRE UTDANNINGER: