Artist talk med Stian Andersen Bilder Nordic
Artist talk: Musikk & fotografi
med Stian Andersen
Meld deg på

Han har over 50 platecover for anerkjente musikere under beltet, og har produsert musikkvideoer som har fått internasjonal anerkjennelse – bli med på stjernespekket artist talk med musikkvideoregissør og fotograf Stian Andersen!

Hans første eksponerte film endte opp som platecover for DumDum Boys, og han har i over 20 år reist verden rundt for norske og internasjonale kunder innen musikk, mote og reklame. Stian Andersen har gjennom arbeid med norske og internasjonale artister, etablert seg som en av Norges mest anerkjente musikkvideo-regissører og fotografer.

Blant artistene han har arbeidet med, finner vi Karpe, Robyn & Röyksopp, Astrid S, Alan Walker, Highasakite, Gabrielle, Morten Harket, Kvelertak og Susanne Sundfør. I tillegg har han fotografert stjerner som Prince, Johnny Cash, Michael Jackson, Daft Punk, Leonard Cohen, Beastie Boys og Oasis.

Foredraget vil ta for seg hans profesjonelle liv, fra hans første eksponerte film, til ut i verden på reportasjereise, inni fotostudio med massive lysrigger, inn i musikkvideoens verden og derfra til dokumentar- og reklamefilm.

Inngang er gratis, men krever påmelding via billettlinken – velkommen!

Artist talk med Stian Andersen Bilder Nordic

PRAKTISK INFORMASJON

Tid: Tirsdag 22. oktober kl 17:30 til 19:00

Sted: Bilder Nordic School of Photography,
Nedre Vollgate 8, 0158 Oslo

Foredraget er gratis, men krever påmelding via billettlinken