ÅPEN KLASSE: Writing Proposals med Marcus Bleasdale
Meld deg på

Våren 2016 inviterer vi deg med inn i klasserommet! Jevnlig har vi forelesninger med forskjellige temaer hvor vi åpner klasserommet slik at eksterne også kan sitte inn på undervisningsøkten. Første åpne klasse er en leksjon knyttet til søknadsskriving for fotografer – hvordan bør du formulere deg når du skal søke om støtte til et prosjekt, eller dersom du skal forsøke å vinne et stipend?

Marcus Bleasdale er en av vår tids mest anerkjente fotojournalister. Som en del av bildebyrået VII-Photo har han gjennom karrieren fokusert på krig- og konfliktområder, samt menneskerettigheter. Hans arbeid rundt menneskerettigheter har vært utstilt i det amerikanske senatet, FN og Houses of Parliament. Marcus er nå basert i Oslo og er en fast veileder ved Bilder Nordic School of Photography, samtidig som han gjør flere jobber for Human Rights Watch og National Geographic.

Denne leksjonen egner seg for alle fotografer som har behov for å formulere prosjektene sine skriftlig, uavhengig av sjanger. Økten gir en kort og konsis innføring i hva som er viktig å huske på når du skriver søknader og prosjektbeskrivelser, med konkrete eksempler og fokus på hvordan du bør tilpasse dine søknader til forskjellige mottagere.

PRAKTISK INFORMASJON

Tidspunkt:
Fredag 22. januar 2016 kl 12.30 – 16.00.

Sted:
Bilder Nordic School of Photography, Oslo.

Pris:
Gratis, men krever påmelding.

Påmelding:
Du melder deg på under ‘MELD DEG PÅ’ linken øverst på denne siden.