ÅPEN KLASSE: The evolution of Multimedia med Marcus Bleasdale
Meld deg på

Våren 2016 inviterer vi deg med inn i klasserommet! Jevnlig har vi forelesninger med forskjellige temaer hvor vi åpner klasserommet slik at eksterne også kan sitte inn på undervisningsøkten. Tematikken denne uken er multimedia og utviklingen som har skjedd fra stillbilder til kombinasjonen av medier. Hva kjennetegner en god multimediaproduksjon? Hvordan tilpasser du en multimediaproduksjon til forskjellige bruksområder? Hvorfor bør du i det hele tatt tenke multimedia?

Marcus Bleasdale er en av vår tids mest anerkjente fotojournalister. Han har gjennom karrieren fokusert på krig- og konfliktområder, samt menneskerettigheter og hans arbeid rundt menneskerettigheter har vært utstilt i det amerikanske senatet, FN og Houses of Parliament. Marcus er nå basert i Oslo og er en fast veileder ved Bilder Nordic School of Photography, samtidig som han jobber med Human Rights Watch og National Geographic.

Denne leksjonen egner seg for alle fotografer som er interessert i bruk av multimedia og levende bilde. Økten gir et historisk overblikk over utviklingen som har skjedd i den multimediale verden, hva som kjennetegner et vellykket multimediastykke i dag og viser mange eksempler på forskjellig bruk av multimediaproduksjoner.

PRAKTISK INFORMASJON

Tidspunkt:
Onsdag 3. februar 2016 kl 17.30 – 20.30.

Sted:
Bilder Nordic School of Photography,
Nedre Vollgate 8, 0158 Oslo.

Pris:
Gratis, men krever påmelding.

Påmelding:
Du melder deg på under ‘MELD DEG PÅ’ linken øverst på denne siden.