ÅPEN KLASSE: Presentasjon av regnskapsprogram
Meld deg på

Våren 2016 inviterer vi deg med inn i klasserommet! Jevnlig har vi forelesninger med forskjellige temaer hvor vi åpner klasserommet slik at eksterne også kan sitte inn på undervisningsøkten. Denne dagen ligger fokus på regnskap for selvstendig næringsdrivende, presentert av Kjartan fra regnskapsprogrammet FIKEN – hvordan gjør du enkelt regnskap på egenhånd? Hva er viktig å ha kontroll på, hvilke frister må du forholde deg til og hva har du av rapporteringskrav?

FIKEN regnskapsprogram er en norskutviklet tjeneste som søker å gjøre regnskap enklest mulig for enkeltpersonsforetak og små AS. Per i dag er det over 12 500 bedrifter som bruker programmet, og mange fotografer har valgt å bruke regnskapsprogrammet med god erfaring. Vi får i år, som i fjor, besøk av Kjartan fra Fiken, som vil gi en generell gjennomgang av hele prosessen fra regnskap til årsavslutning, og selvfølgelig gi en demonstrasjon av regnskapsprogrammet.

Denne leksjonen egner seg for alle fotografer som er på leting etter en enkel og oversiktlig måte å føre regnskap på, og for alle de som rett og slett føler seg ganske fortapt når de hører ord som bilag, moms- og næringsoppgaver og årsoppgjør. Økten gir en kort og konsis gjennomgang av prosessen i et regnskapsår, gjennom regnskapsprogrammet FIKENs funksjonalitet.

Tidspunkt:
Torsdag 12. mai 2016 kl 12.30

Sted:
Bilder Nordic School of Photography,
Nedre Vollgate 8, 0158 Oslo.

Pris:
Gratis, men krever påmelding.

Påmelding:
Du melder deg på under ‘MELD DEG PÅ’ linken øverst på denne siden