null
ALUMNI: få et innblikk i hva tidligere
studenter jobber med i dag
Calle Huth - tidligere student - skjermdump

CALLE HUTH

Calle Huth uteksaminerte i 2009 fra den toårige fotografutdanningen og har siden arbeidet som kommersiell og redaksjonell fotograf. Han spesialiserer seg på still life og portrettering. Han har arbeidet  for flere store kunder, som blant andre New York Times Magazine, D2, Snøhetta, Geelmuyden Kiese, Tom Wood, Nike Norge, Røde Kors og Widerø.
Se mer av arbeidet hans her!

 JOHANNA SIRING

Johanna Siring uteksaminerte i 2013 fra grunnutdanningen i fotografi, og reiste til New York for å arbeide – hun har utmerket seg med et tydelig særpreg og høy kvalitet. Hun har jobbet for kunder som Prada, Vogue, Vice, Wall Street Journal, Coca Cola, H&M, Samsung, Universal Music og en rekke andre internasjonale aktører.
Du kan se arbeidene til Johanna her.
Johanna Siring - tidligere student - skjermdump
Sara Spilling - alumni - bilder nordic

SARA ANGELICA SPILLING

Sara uteksaminerte fra den toårige fotografutdanningen i 2012, og har siden etablert seg som en mote-, portrett og kunstfotograf i Oslo. Hun begynte som assistent for Einar Aslaksen, og Simon Skreddernes, samtidig som hun arbeidet som frilans fotograf og digi-tech. Hun har vunnet flere priser ved Gullsnitt, og utstillingen hennes «móðir jörð» mottok god kritikk, og har blitt vist flere ganger i Oslo. På kundelisten hennes kan du finne blant annet VOLT, Epilogue, A New Type of Imprint og Adidas. I 2019 ble hun tatt opp av Pudder Agency – et av Norges ledende fullproduksjonsbyrå.
Se mer av Saras arbeid på hennes nettside.

MARIUS VIKEN

Marius Viken uteksaminerte fra den toårige fotografutdanningen i 2014 og arbeider i dag i Oslo. Han utmerket seg tidlig, og begynte å assistere andre fotografer i studietiden. Han har arbeidet for kunder som Avinor, Fun Light, Aftenposten, Solo, Rema 1000, D2, Ringnes og  Geelmuyden Kiese. Marius ble i 2019 også tatt opp i staben hos Pudder Agency – et av Norges ledende fullproduksjonsyrå.
Du kan se mer av arbeidene på hans nettside.
Marius Viken - tidligere student - skjermdump
Jimmy Linus - alumni - bilder nordic

JIMMY LINUS

Jimmy Linus uteksaminerte fra toårig fotografutdanning i 2009, og har siden markert seg som en ekstremt allsidig fotograf. Han har arbeidet i Dagens Næringslivs magasin D2 de siste fire årene, og arbeider nå som freelance fotograf, både kommersielt og redaksjonelt. Kunder han har arbeidet for inkluderer SAS, KLP, ANTI, Hurtigruten, Gyldendal og Bielke & Yang.
Se mer av Jimmys arbeid på hans nettside.

ELISE GULESTØL

Elise uteksaminerte i 2014 og gjorde mot slutten av studietiden et bevisst valg om å synliggjøre norsk, bærekraftig klesdesign i hennes prosjekt. Under hovedoppgaven jobbet hun sammen med det norske, bærekraftige klesmerket Black Rat. Dette ble starten på en reise inn i motefotografiets verden – hovedoppgaven «Into Wilderness»  har ført til flere spennende oppdrag og har blitt vist flere steder i utlandet, som i Tyskland– hvor den ble shortlisted til Berlin FilmFestival – og i Italia – hvor den ble valgt ut til Milano Fashion Film Festival.
Her kan du lese intervju med Elise, som ble gjort kort tid etter studietiden.
Du kan se mer av arbeidene Elise har gjort på hennes nettside.
Elise Gulestøl - tidligere student - skjermdump
Kunal Kohli - alumni - bilder nordic

KUNAL KOHLI

Kunal gikk ut fra Bilder Nordic i 2015 etter å ha fullført grunnutdanning i fotografi. Deretter gikk han videre til ICP i New York, der han uteksaminerte året etter, i 2016. Han har stilt ut arbeider i USA, Oslo og Tokyo, og har blitt vist i flere anerkjente magasiner, deriblant Lensculture, Rangefinder, Vulkan Magazine og Kaltblut Magazine. Han har vunnet International Photo Awards, Lifeframer og Tokyo International Foto Awards.

Se mer av hans arbeider på hans nettside.

LINNEA SYVERSEN

Linnea Syversen uteksaminerte fra Bilder Nordic i 2012 etter å ha fullført den toårige fotografutdanningen. Hun har jobbet som frilans fotograf de siste 9 årene og har hovedbase i Oslo. Hun regisserer og filmer også musikkvideoer, og har arbeidet for aktører som Elle, Vogue, NRK, VG, Dagbladet, Det Nye og TV2. Du kan se mer av arbeidet hennes på hennes nettside.

 

Linnea Syversen - alumni - bilder nordic
Simen Øvergaard - alumni - bilder nordic

SIMEN ØVERGAARD

Simen studerte toårig fotografutdanning og uteksaminerte i 2012 – etter dette begynte han å arbeide som frilans fotograf, og har etablert seg som en dyktig reklamefotograf med en særegen stil. Han har vunnet flere priser under Gullsnitt, og har har flere gruppe- og soloutstillinger. Han har arbeidet for kunder som PS: Magasin, Hurtigruten, LeBackhand, Braastad Cognac, Arcus, Ernst & Young, Snøhetta, Commando Group, Grindaker Landskapsarkitekter, Saatchi & Saatchi, Avinor, Toyota, Aktiv Eiendom og Flux Arkitekter.
Du kan se mer av arbeidet hans her.

 

JOHNNY VAET NORDSKOG

Johnny uteksaminerte i 2011 fra den toårige fotografutdanningen, og har siden arbeidet som frilans fotograf for kunder som Telenor, Aker Brygge, Mills DA, Dagbladet, Dagens Næringsliv og Nationen. Se mer av arbeidene hans her.
Johnny Nordskog - alumni - bilder nordic
Hinda Fahre - alumni - bilder nordic

HINDA FAHRE

Hinda uteksaminerte fra den toårige fotografutdanningen i 2011, og bygget videre med en bachelor i kunst og design. Hun har siden arbeidet som frilans fotograf for kunder som S Banken, OsloMET, Bufdir, Define, Eir Scandinavia, Pierre Robert, Korgh Optikk, Since Oslo, Holzweiler, Epilogue By Eva, Klar, Cathrine Hammel, Infinitum, Costume, Stylemag, The Lab Magazine og Personae.
Se mer av hennes arbeider på hennes nettside her.