Bilder Nordic School of Photography mentor program workshop foto kurs alumni toårig damian heinisch
Alumni: Mentorprogram med Damian Heinisch
Meld deg på

Savner du å treffe likesinnede for fotografiske diskusjoner og felles utvikling? Har du idéer til å gå i gang med et nytt prosjekt, men trenger litt veiledning og sparring underveis? Jobber du med å etablere deg på nett, men trenger innspill til utvalg og presentasjon? I høst starter Bilder Nordic og Damian Heinisch et eksklusivt mentorprogram for tidligere toårige studenter!

Målet er å samle en solid gruppe engasjerte alumni som ønsker å komme sammen i et nettverk hvor man kan utveksle erfaringer, få konstruktive diskusjoner og veiledning på sine personlige prosjekt eller sin portefølje-presentasjon på nett. Damian Heinisch vil veilede gruppen og dele sin ekspertise, men vel så viktig vil deltagernes eget engasjement og bidrag i diskusjonen være.

For å få en god blanding av gruppedynamikk og personlig veiledning vil det være maksimalt 10 deltagere på hver mentorprogram-gruppe. Samtidig ønsker vi at dette skal være et tilbud tilgjengelig for alle som har behov for faglig støtte og utvikling, og holder derfor også muligheten åpen for å sette i gang to parallelle grupper med ulike treffkvelder.

Mentorprogrammet vil gå over fem måneder, med to helgesamlinger og jevnlige ettermiddagstreff. Samlingene vil foregå i fotostudioet NUUK på Grønland.

Passer mentorprogrammet for meg?
For å få et godt utbytte av mentorprogrammet bør du ha en relativt klar idé for et personlig arbeid du ønsker å jobbe med gjennom perioden, eller et godt utvalg bildemateriell og en etablert nettside du ønsker å arbeide med. Mentorprogrammet vil gi veiledning og gruppediskusjoner rundt materiell du medbringer, og det er derfor viktig at du har kapasitet til å arbeide videre med prosjektet ditt mellom veiledningstreffene.

Vil du høre mer?
Ta gjerne kontakt direkte på contact@damianheinisch.com for å høre mer om tilbudet og ta en prat med Damian om dine behov og forventninger.

Hvordan melder jeg meg på?
Du melder deg på mentorprogrammet via linken i høyre kolonne. Du vil deretter motta en automatisk epost med instruksjoner for opplastning av prosjektbeskrivelse/portefølje. Dette er for å sikre best mulig utbytte for hver enkelt alumni ved at deltagerne i hver gruppe ligger på et jevnt nivå og har prosjekter de vil kunne arbeide med gjennom hele mentorprogram-perioden. Det trenger ikke være omfattende arbeider du sender inn, men en liten samling bildemateriell.

Program
Oppstart Lørdag 3. september 2016 – kl 10.00 – 18.00
Deretter tirsdagstreff på ettermiddagen annenhver uke frem til begynnelsen av desember.

 • 3. – 4. september / Kick-off helg
  Lørdag 3. september: kl 10.00 – 18.00
  Søndag 4. september: kl 10.00 – 18.00
 • Tirsdag 6. september: kl 17.00 – 21.00
 • Tirsdag 20. september: kl 17.00 – 21.00
 • Tirsdag 4. oktober: kl 17.00 – 21.00
 • 29. – 30. oktober / Midtveis-treff
  Lørdag 29. oktober: kl 10.00 – 18.00
  Søndag 30. oktober: kl 10.00 – 18.00
 • Tirsdag 8. november: kl 17.00 – 21.00
 • Tirsdag 22. november: kl 17.00 – 21.00
 • Tirsdag 6. desember: kl 17.00 – 21.00

Tidspunkt:
Oppstartstreff 3. – 4. september 2016.
Deretter tirsdagstreff på kveldstid annenhver uke frem til tidlig desember, samt et midtveistreff helgen 29. – 30. oktober.

Sted:
NUUK studio, Borggata 1, Grønland.

Pris:
6 500 kr

Antall plasser:
10 pr gruppe. Tilbudet er kun beregnet på tidligere studenter fra Toårig Fotografutdanning.

Påmelding:
For å sikre deg en plass på mentorprogrammet må du laste opp en portefølje/prosjektbeskrivelse.. Når du har registrert deg elektronisk under “Meld deg på” vil du motta en automatisk e-post med instruksjoner rundt opplastning.

Kontakt/Mer informasjon
Har du behov for mer informasjon eller har andre spørsmål, ta direkte kontakt med Damian Heinisch på
contact@damianheinisch.com