null
ALUMNI: kommersielle & redaksjonelle fotografer

CALLE HUTH

Calle Huth uteksaminerte i 2014 fra den toårige fotografutdanningen og har siden arbeidet som kommersiell og redaksjonell fotograf. Han spesialiserer seg på still life og portrettering. Han har arbeidet  for flere store kunder, som blant andre New York Times Magazine, D2, Snøhetta, Geelmuyden Kiese, Tom Wood, Nike Norge, Røde Kors og Widerø.
Se mer av arbeidet hans her!

 JOHANNA SIRING

Johanna Siring uteksaminerte i 2013 fra grunnutdanningen i fotografi, og reiste til New York for å arbeide – hun har utmerket seg med et tydelig særpreg og høy kvalitet. Hun har jobbet for kunder som Prada, Vogue, Vice, Wall Street Journal, Coca Cola, H&M, Samsung, Universal Music og en rekke andre internasjonale aktører.
Du kan se arbeidene til Johanna her.

MARIUS VIKEN

Marius Viken uteksaminerte fra den toårige fotografutdanningen i 2014 og arbeider i dag i Oslo. Han utmerket seg tidlig, og begynte å assistere andre fotografer i studietiden. Han har arbeidet for kunder som Avinor, Fun Light, Aftenposten, Solo, Rema 1000, D2, Ringnes og  Geelmuyden Kiese.
Du kan se mer av arbeidene på hans nettside.

ELISE GULESTØL

Elise uteksaminerte i 2014 og gjorde mot slutten av studietiden et bevisst valg om å synliggjøre norsk, bærekraftig klesdesign i hennes prosjekt. Under hovedoppgaven jobbet hun sammen med det norske, bærekraftige klesmerket Black Rat. Dette ble starten på en reise inn i motefotografiets verden – hovedoppgaven «Into Wilderness»  har ført til flere spennende oppdrag og har blitt vist flere steder i utlandet, som i Tyskland– hvor den ble shortlisted til Berlin FilmFestival – og i Italia – hvor den ble valgt ut til Milano Fashion Film Festival.
Her kan du lese intervju med Elise, som ble gjort kort tid etter studietiden.
Du kan se mer av arbeidene Elise har gjort på hennes nettside.

JIMMY LINUS

Jimmy Linus uteksaminerte fra toårig fotografutdanning i 2009, og har siden markert seg som en ekstremt allsidig fotograf. Han har arbeidet i Dagens Næringslivs magasin D2 de siste fire årene, og arbeider nå som freelance fotograf, både kommersielt og redaksjonelt. Kunder han har arbeidet for inkluderer SAS, KLP, ANTI, Hurtigruten, Gyldendal og Bielke & Yang.
Se mer av Jimmys arbeid på hans nettside.