#OSLOSTREETS – En street photography helg for alle
Bilder Nordic og Oslo Kameraklubb arrangerer workshop-eventen #OSLOSTREETS for å feire sjangeren street photography, samt bevisstgjøre offentligheten om fotografiets kraft!
WORKSHOP: Lynn Goldsmith på Norwegian Wood festivalen
For tredje gang har Bilder Nordic School of Photography og Norwegian Wood gleden av å invitere til en spennende workshop med rockefotograf-legenden Lynn Goldsmith under Norwegian Wood-festivalen i juni.
“Looking at the art of creating” – Foredrag med Anne Braybon
Den internasjonalt anerkjente kuratoren fra National Portrait Gallery, Anne Braybon, kommer til Oslo for å holde foredrag og kuratere Bilder Nordics avgangsutstilling.
Velkommen til Åpent Hus
Torsdag 12. mars 2015 åpner vi Bilder Nordic for alle! Vi inviterer til en spennende dag med fullt program hvor du vil få et innblikk i vårt lille univers gjennom lærere, studenter og tidligere studenter.
Art & Storytelling – 15 uker Mentorprogram
Dette er Bilder Nordics nyeste satsning; et mentorprogram over 15 uker, veiledet av fotojournalist Marcus Bleasdale og bilderedaktør Cheryl Newman!
Eugene Richards til Bilder Nordic
Forrige lørdag leverte Eugene Richards et av Dokfotos sterkeste foredrag noensinne. Dersom du gikk glipp av Eugene holder han førstkommende torsdag, 12. februar, foredrag for Bilder Nordics alumni-studenter, og vi har noen ledige plasser!
FULLTEGNET: Gratis foredrag med Jeff Cowen & Arno Rafael Minkkinen
11. desember 2014 inviterer Bilder Nordic og PUG til førjuls-foredrag med fotokunstnerne Jeff Cowen og Arno Rafael Minkkinen på Litteraturhuset.
VELKOMMEN TIL ÅPNINGSUKE
27.08 - 29.08 2014: Etter 7 år var tiden moden for fornyelse. Denne sommeren har Nordens største fotoskole flyttet inn i nye lokaler, og det ønsker vi å feire – sammen med DEG!
FOREDRAG: Jimmy Nelson
18.06.2014: Jimmy Nelson har brukt over fire år på å dokumentere 29 kulturer og stammer som står i fare for å forsvinne. Onsdag 18. Juni inviterer fotoskolen Bilder Nordic og PUG til et gratis foredrag hvor Jimmy Nelson presenterer prosjektet BEFORE THEY PASS AWAY.
WORKSHOP: Yoo Sun

28.03 – 30.03. 2014: Bli en mester i lyssetting med motetalentet Yoo Sun. Gjennom en 3-dagers workshop vil han gi deg dybdegående kunnskap i profesjonell lyssetting.
FOREDRAG: Emma Hardy
12.12.2013: Bilder Nordic School of Photography er glade for å kunne ønske velkommen til et spennende førjuls-foredrag med den britiske mote, portrett- og kjendisfotografen Emma Hardy.
WORKSHOP: Regi & utvalg med bilderedaktør Amber Terranova
29.11.13 - 01.12.2013: Ønsker du å lære mer om regi og utvalg, med fokus på konkrete tips til eget arbeid? Vil du få inspirasjon og tips til egenpromotering av en bilderedaktør?
FOREDRAG: Nadav Kander
09.10.2013: Velkommen til gratis foredrag med den anerkjente fotografen Nadav Kander! Gjennom to timer vil du få en innsikt i Kanders fotografiske verden og hans arbeid.
FOREDRAG: Rockefotografen Lynn Goldsmith
12.06.2013 inviterer Bilder Nordic og Norwegian Wood til et unikt foredrag om rockens historie gjennom bilder og personlige historier fra en av de største fotografene.