Beskyttet: #OSLOSTREETS – En street photography helg for alle
Det finnes ikke utdrag siden innlegget er beskyttet.
Art & Storytelling – 15 uker Mentorprogram
Dette er Bilder Nordics nyeste satsning; et mentorprogram over 15 uker, veiledet av fotojournalist Marcus Bleasdale og bilderedaktør Cheryl Newman!
VELKOMMEN TIL ÅPNINGSUKE
27.08 - 29.08 2014: Etter 7 år var tiden moden for fornyelse. Denne sommeren har Nordens største fotoskole flyttet inn i nye lokaler, og det ønsker vi å feire – sammen med DEG!
FULLTEGNET: Gratis foredrag med Jeff Cowen & Arno Rafael Minkkinen
11. desember 2014 inviterer Bilder Nordic og PUG til førjuls-foredrag med fotokunstnerne Jeff Cowen og Arno Rafael Minkkinen på Litteraturhuset.
FOREDRAG: Jimmy Nelson
18.06.2014: Jimmy Nelson har brukt over fire år på å dokumentere 29 kulturer og stammer som står i fare for å forsvinne. Onsdag 18. Juni inviterer fotoskolen Bilder Nordic og PUG til et gratis foredrag hvor Jimmy Nelson presenterer prosjektet BEFORE THEY PASS AWAY.
WORKSHOP: Yoo Sun

28.03 – 30.03. 2014: Bli en mester i lyssetting med motetalentet Yoo Sun. Gjennom en 3-dagers workshop vil han gi deg dybdegående kunnskap i profesjonell lyssetting.
Velkommen til Åpent Hus
Torsdag 13. mars 2014 åpner vi Bilder Nordic for alle! Vi inviterer til en spennende dag med fullt program hvor du vil få et innblikk i vårt lille univers.
FOREDRAG: Emma Hardy
12.12.2013: Bilder Nordic School of Photography er glade for å kunne ønske velkommen til et spennende førjuls-foredrag med den britiske mote, portrett- og kjendisfotografen Emma Hardy.
WORKSHOP: Regi & utvalg med bilderedaktør Amber Terranova
29.11.13 - 01.12.2013: Ønsker du å lære mer om regi og utvalg, med fokus på konkrete tips til eget arbeid? Vil du få inspirasjon og tips til egenpromotering av en bilderedaktør?
FOREDRAG: Nadav Kander
09.10.2013: Velkommen til gratis foredrag med den anerkjente fotografen Nadav Kander! Gjennom to timer vil du få en innsikt i Kanders fotografiske verden og hans arbeid.
Beskyttet: WORKSHOP: Lynn Goldsmith på Norwegian Wood festivalen
Det finnes ikke utdrag siden innlegget er beskyttet.
FOREDRAG: Rockefotografen Lynn Goldsmith
12.06.2013 inviterer Bilder Nordic og Norwegian Wood til et unikt foredrag om rockens historie gjennom bilder og personlige historier fra en av de største fotografene.