NYSGJERRIG PÅ ET AV VÅRE FOTOSTUDIER? 


VELKOMMEN TIL 

STUDIEVEILEDNING 


- en samtale for søkere om muligheter og veivalg 

innenfor Bilder Nordic's studietilbud.


Foto: ©Sigrid Buene

Vurderer du å ta en fotoutdanning, har du kanskje allerede søkt, eller er du bare nysgjerrig på om fotografi er noe for deg? Bilder Nordic School of Photography inviterer til studieveiledning – en samtale for søkere om muligheter og veivalg innenfor Bilder Nordic’s studietilbud.

 

Gjennom en uformell en-til-en samtale med en fra skolens administrasjon får du en grundig gjennomgang av studiet du er interessert i og svar på eventuelle spørsmål du måtte ha. Det er også en fin mulighet til å bli kjent med skolen og miljøet her.

 

Se aktuelle tider for veiledning i menyen på høyre side.
Studieveiledning er gratis, men krever påmelding.

 

Dersom du ønsker å besøke skolen eller ta en prat om en av våre utdanninger, men ikke har mulighet til å komme på oppsatte tidspunkt, er det bare å ta kontakt med oss på post@nullbildernordic.no eller telefon 24 14 66 80, så avtaler vi en tid. 

 

Pris OG informasjon
Dato: 
Onsdag 4. oktober            mellom kl. 13.00 og 16.00
Onsdag 11. oktober           mellom kl. 13.00 og 16.00
Onsdag 18. oktober           mellom kl. 13.00 og 16.00
Onsdag 25. oktober           mellom kl. 13.00 og 16.00

Sted: 
Bilder Nordic School of Photography

Pris: 
Gratis, men krever påmelding

RELATERTE

Foto – En grunnutdanning i fotografi
Et praktisk og intensivt studie i fototeknikk og bildekommunikasjon over ett semester heltid eller to semestre deltid. Rullerende opptak - Studiestart 30. januar!
Fotograf – Toårig utdanning
En komplett og tidsriktig fotoutdanning med fokus på fototeknikk, visuell kommunikasjon, nye medier & yrkesutøvelse.
Foto2 – Avansert fotografi for viderekomne
Et kveldstilbud for viderekomne innen avansert fototeknikk, kommunikasjonslære, nye medier og identitet & merkevare. Løpende opptak - Oppstart onsdag 13. september.
Informasjonsmøte om fotoutdanning
Er du nysgjerrig på et av våre fotostudier? Da bør du bli med på neste infomøte! I løpet av halvannen time vil du få en grundig presentasjon av skolen, studiemiljøet, bransjen og utdanningene av faglig og kreativ leder Inge Helland. Du vil også få se studentarbeid, høre om karrieremuligheter få svar på spørsmål og få en omvisning på skolen.