STUDIETILBUD

Bilder Nordic tilbyr to fagskolegodkjente utdanninger i fotografi som begge kvalifiserer for lån og stipend hos Statens Lånekasse. Som student hos Nordens største fotoskole vil du få treffe over 50 ledende norske og internasjonale fotografer i et av Norges største og mest dynamiske fotomiljøer. Vi søker å møte endringene som har skjedd i fotobransjen og i samfunnet ved å tilby fremtidsorienterte fotostudier med en nytenkende tilnærming til fotografyrket.


TOÅRIG FOTOGRAFUTDANNING

Fotostudiet er en helhetlig utdanning som gir studentene den kompetansen som trengs for å møte bransjens krav og samfunnets etterspørsel etter visuelle opplevelser. Med fokus på fotografi, kommunikasjonslære, nye produksjoner, bruk av nye medier, gründerskap og forretningsdrift søker vi å møte utvikilingen aktivt med et positivt blikk hvor vi omfavner nye muligheter.

Les mer

GRUNNUTDANNING I FOTO

Grunnutdanning i foto tar for seg sentrale elementer innen fotografering, lyssetting, bildebehandling og bildekommunikasjon. Utdanningen egner seg for deg som ønsker en grunnutdanning, søker å utvikle en lidenskap eller ønsker å kombinere annen relevant utdanning med foto. Utdanningsløpet kan tas over ett semester på dagtid eller to semestre på kveldstid.

Les mer

 

 

 

 

 

 

 

 

FOTO2 – AVANSERT FOTOGRAFI FOR VIDEREKOMNE

Foto2 er et nytt tilbud for de som har erfaringsbakgrunn innen fotografi eller som har gjennomført skolens grunnutdanning. I løpet av studietiden vil studentene få spisset sin tekniske kunnskap innen lys og bildebehandling, utvide sitt kunnskapsområde til å inkludere produksjon av video og DSLR-filming og få økt forståelse for visuell kommunikasjon. Et av de viktigste fokusområdene vil være videre utvikling av fotografisk stemme gjennom egendefinerte personlige prosjekt veiledet av profesjonelle fotografer.

Les mer