Studentintervju: Sharanna Devadas Lehm

 
Om hverdagen ved Bilder Nordic
Dagene ved Bilder Nordic har vært veldig spennende for å si det mildt. Det har gitt meg mye eksponering og kunnskap innenfor fotografi, og allerede i første semester har jeg fått møte noen av mine favorittfotografer.
 
Det har vært en bratt læringskurve for meg, og jeg har måttet lære mye raskt, men det har vært gøy. Bilder Nordic gir meg muligheten til å utforske forskjellige former av fotografi, men også å forstå og jobbe godt med andre kreative sinn.
 
Jeg liker at utdanningen eksponerer oss for alle sjangerne innen fotografi, og gjør at vi studenter kommer i kontakt med talentfulle fotografer ute i den virkelige verden, enten de er våre forelesere eller fotografer som kommer inn som gjesteforelesere.
 
Utfordringer
Jeg syns det er utfordrende å finne min egen stemme innenfor fotografi. Jeg mener at det er en reise, og jeg ser frem til å finne min egen stil etter hvert.
 
Planer etter utdanningen
For det første, å etablere meg selv som en profesjonell fotograf og samtidig utforske kunst- og dokumentarfotografi.
 
Inspirasjon
Rart nok er det musikk som inspirerer meg. Men det er også mennesker som jeg møter i hverdagen min som inspirerer meg til å ta spennende bilder. Spennende fotografer å følge med på i Norge er:  Linda b. Engelberth (vår egen foreleser i porteføljeutvikling), Alexander Norheim, Jonas Bendiksen og Maria Gossé. I utlandet: Lee Jeffries, Peter Lindbergh, Rena Effendi, Jimmy Nelson og Arati Kumar-Rao.
 
Tips til medstudenter og potensielle nye studenter ved Bilder Nordic
Fotografi er et utrykk for hvem du er som person, så ha det gøy og prøv deg på alt!
 

 

Sharanna D. Lehm, f. 1990, går 2. semester på toårig fotograf linje hos Bilder Nordic School of Photography. Hun er også aktiv i student redaksjonen. 

Du kan følge henne på:

Instagram: @sharanna.d.l.photo

Blogg: www.sdl-foto.no