PLACEBO - årets avgangsutstilling

Foto: Ingvild Rognli 

08PLACEBO – åpner 17. mars kl 17.00

 

Hvor og hvem er vi? Hvor skal vi? Er målet vi jobber mot bare en illusjon? Hvem er beslutningstakerne? Hvem skaper idealene vi streber etter? Er den “ideell verden” lik for alle levende arter? Hvorfor er vårt fokus ofte på kort sikt, ikke-bærekraftige løsninger? Dette er noen av spørsmålene utstillingen tar opp.

 

Placebo er avgangsprosjektet til Bilder Nordics alumniklasse 2017. Utstillingen omhandler våre forventninger, illusjonen av perfekte mål og kortsiktige løsninger som ikke er bærekraftige. Ved å bevege seg inn på temaer innen miljø, samfunn, religion og psykologi har de som mål å fremheve viktigheten av refleksjon rundt de valgene vi tar.

 

De er i alt 25 studenter som skal stille ut bilder og hver enkelt elev jobber med et individuelt prosjekt som speiler temaet på egen måte. Studentene er nå inne i sluttfasen av prosjektet og nå er også lokalet for utstillingen på plass. I år blir utstillingen sentralt i Bodymaps gamle lokaler på Arkaden i Karl Johansgate 5. Kjøpesenteret Arkaden Shopping ligger få skritt unna kollektivknutepunktet Jernbanetorget.

 

Du kan følge prosjektet på sosiale medier og på deres nettside http://www.placebo-oslo.com

 

Foto: Morten Skalstad

 

Pris OG informasjon
Vernissage: 
17. Mars 2017 - kl 17 00

Sted: 
Karl Johans gate 5, Oslo - Arkaden

Følg PLACEBO på Facebook: 
www.facebook.com/placebooslo

Følg PLACEBO på Instagram: 
www.instagram.com/placebooslo


Følg PLACEBO sin blogg: 

www.placebo-oslo.com/blog

RELATERTE

Foto – En grunnutdanning i fotografi
Et praktisk og intensivt studie i fototeknikk og bildekommunikasjon over ett semester heltid eller to semestre deltid. Rullerende opptak - Studiestart 30. januar!
Fotograf – Toårig utdanning
En komplett og tidsriktig fotoutdanning med fokus på fototeknikk, visuell kommunikasjon, nye medier & yrkesutøvelse.
Foto2 – Avansert fotografi for viderekomne
Et kveldstilbud for viderekomne innen avansert fototeknikk, kommunikasjonslære, nye medier og identitet & merkevare. Løpende opptak - Oppstart onsdag 13. september.
Informasjonsmøte om fotoutdanning
Er du nysgjerrig på et av våre fotostudier? Da bør du bli med på neste infomøte! I løpet av halvannen time vil du få en grundig presentasjon av skolen, studiemiljøet, bransjen og utdanningene av faglig og kreativ leder Inge Helland. Du vil også få se studentarbeid, høre om karrieremuligheter få svar på spørsmål og få en omvisning på skolen.