Velkommen til Bilder Nordic School of Photography

NORDENS STØRSTE FOTOSKOLE

Besøksadresse

Nedre Vollgate 8, 0158 Oslo, Norge

Telefon

BILDER NORDIC SCHOOL OF PHOTOGRAPHY er en avdeling under Treider Fagskoler og er en offentlig godkjent fagskole. Skolen ble grunnlagt i 2005 og regnes i dag som Nordens største fotoskole, med rundt 150 aktive studenter til enhver tid og mer enn 40 fotografer  og andre bransjeaktører tilknyttet skolen som lærekrefter.

I løpet av ti år som egen merkevare har Bilder Nordic utviklet seg til å bli en betydelig aktør i norsk fotomiljø, med et internasjonalt renommé, takket være engasjerte studenter, lærere og et sterkt nettverk av fotografer, bilderedaktører og andre bransjeaktører som er involvert i skolen. I 2013 startet vi et samarbeid med School of Visual Arts i New York, som regnes som en av USAs sterkeste fotoskoler, hvor våre studenter har mulighet til å bygge på til en bachelorgrad.
 
 
MARKEDET FOR PROFESJONELT FOTOGRAFI har aldri vært større enn i dag, men stiller andre kunnskapskrav enn tidligere. I et samfunn hvor vi oversvømmes av bilder i alle kanaler og hvor alle er fotografer, må den profesjonelle fotograf skille seg ut med et særegent bildespråk og en tydelig identitet. Evnen til å kommunisere gjennom bilder, fortelle historier og formidle budskap er blitt det som kjennetegner profesjonelle fotografer i dag. Dette må bæres av solid håndverk og en profesjonell tilnærming til kunder og publikum gjennom et mangfold av elektroniske kanaler.
 
 
VED BILDER NORDIC SØKER VI stadig å følge utviklingen i samfunnet, for å sikre deg en markedsrelevant og moderne utdanning. Bilder Nordic tilbyr tre ulike studier som alle er praktisk orienterte og yrkesrettede: Toårig Fotografutdanning, Grunnutdanning i Fotografi og Foto2. Toårig Fotografutdanning og Grunnutdanning i Fotografi er begge NOKUT-godkjente og kvalifiserer for lån og stipend hos Lånekassen.

Hold deg oppdatert på fotonyheter gjennom våre ulike kanaler

 

Dersom du ønsker å være blant de første som får høre om nye gratis foredrag, workshops og studietilbud bør du melde deg på vårt nyhetsbrev! Her samler vi stort og smått fra fotomiljøet og forsøker å sende ut en ukentlig oppdatering.

På vår Facebook-side får du daglige oppdateringer med alt fra inspirasjon, studentarbeid, fotokonkurranser, utstillingsåpninger og gode læringsressurser, mens på Instagram kan du følge studentenes produksjoner og hverdag her på skolen. Vimeo er stedet hvor vi samler studentenes videoproduksjoner.
 
 

Ansatte

 
 

INGE HELLAND
Kreativ & faglig leder
ih[at]bildernordic.no

SARA LØVLIEN
Program- & Kommunikasjonsansvarlig
sl[at]bildernordic.no

JEANETT ØKLAND
Ansvarlig for digital utvikling
jo[at]bildernordic.no

SILJE PRESTAASEN STRØMLAND
Administrativ leder
sp[at]bildernordic.no

MARTE PAULSSEN
Studiesekretær
mp[at]bildernordic.no

Intendia Group

Intendia Group er et av Skandinavias ledende utdanningskonsern med virksomhet i Sverige og Norge. Konsernet består av 12 sterke og uavhengige merkevarer, og utdanner og utvikler årlig over 40 000 studenter og deltagere.

I Norge drives virksomheten gjennom Bilder Nordic School of Photography, Bjørknes Høyskole, Bjørknes Privatskole, Joblearn, Junglemap, NKI, School of Fashion Industry og Treider. I Sverige driver konsernet virksomhet gjennom Berghs School of Communication, Competens, Iris og Medlearn.