KARRIEREMULIGHETER

Det er i dag fullt mulig for dyktige og innovative mennesker å slå gjennom som fotograf på den nasjonale eller globale arena. 

En rekke av våre tidligere studenter har gjort seg bemerket i bransjen og her kan du lese om et utvalg spennende prosjekter og studenter. 

Disse artiklene har tidligere vært publisert i magasinet Fotografi.

Utstilling: Alumni Helena Bosdal – Naiv Paranoia på CYAN
Helena Bosdal ble allerede i studietiden premiert i Gullsnitt og var en av vinnerne i bransjemagasinet PDNs Exposure Awards 2016. Torsdag 1. juni åpner hun sin første separatutstilling, Naïve Paranoia, på CYAN i Oslo. Denne uken har hun tatt over vår instagram konto hvor du kan følge henne.
Dokumentarfotograf – Maria Gossé – Alumni 2016
Maria Gossé var ferdig utdannet fotograf fra Bilder Nordic i juni 2016, men har allerede rukket å skape oppmerksomhet i både inn- og utland.
Art 107 – Morten Frølich – Alumni 2014
I Morten Frølich's prosjekt ART 107 møter vi anarkisten, filosofen og kunstneren Art Ranger som har skapt sitt eget lille land utenfor Fredrikstad.
Filmskaper & Fotograf – Elise Gulestøl – Alumni 2014
Kombinasjonen vestlands-natur og bærekraftig norsk mote viste seg å være kruttsterk. Alumnistudent Elise Gulestøls hovedoppgave-film har gjort seg bemerket både i Berlin og Milano.
TimeWillShow – Nina Forsberg – Alumni 2014
Kan bærekraft og mote gå hånd i hånd? Dette er et av spørsmålene Bilder Nordic-student Nina Forsberg stilte seg selv etter tre måneders dypdykk i tematikken.
Wanja – Paulina Cervenka – Alumni 2013
Mange vil si at Paulinas prosjekter handler om død og sykdom, men Paulina selv er uenig. I hennes øyne handler de om liv.
TinAgent – Trine Hisdal – Alumni 2013
"Et veldig spennende uttrykk med sterke portretter og et krystallklart fotografisk blikk" var det som sikret Trine Hisdal plassen i TinAgent rett etter avsluttet studie!
Tiny Capital – Eirik Evjen – Alumni 2013
”Tiny Capital”, vår lille hovedstad, ble i løpet av få minutter online sett av flere tusen og senere valgt som ”Staff pick” på Vimeo. Hva var hemmeligheten bak suksessen?
Oslo-Beirut – Sebastian Dahl – Alumni 2011
15. september 2012 la Sebastian ut på en reise som endte nesten tre måneder senere og 10 000 kilometer unna i Libanon. Fremkomstmiddelet? Haiking.
I’ll see you later, I guess – Benedikte Olsen – Alumni 2012
Selv om både søster og bror ønsker å opprette den relasjonen de begge trenger, er det noe som gjør det vanskelig. Det handler om å savne noen, selv om du ser dem inn i øynene.
Heje Dogs – Anki Grøthe – Alumni 2011
Mennesker som tar veivalg få andre tar. Som tør å sette fornuften til side og følge hjertet. Slike mennesker fascinerer fotograf Anki Grøthe.